Στo “αντίο” της Πούμας στον Φρέιρε θα βρεις όλους τους λόγους της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό (video)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πλέον στη διάθεση του ένα πολύτιμο εργαλείο για το δέσιμο της άμυνας του Ολυμπιακού, τον Νικολάς Φρέιρε! Ο Αργεντινός στόπερ βρέθηκε στη χώρα μας, υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο βήμα στην καριέρα του. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό που μου άνοιξε την πόρτα του και πάμε

δυνατά για κάτι όμορφο“. Ο 29χρονος αμυντικός έφτασε “ψημένος” στην Ελλάδα και ο Αντόνιο Κορδόν μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον προορίζουν για τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς στα μετόπισθεν και θα τους υπηρετήσει με συνέπεια. Ο Ισπανός τεχνικός στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία έδειξε να προτιμά τον Ουσεϊνου Μπα ως κυρίαρχο πρόσωπο στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ γύρω απ’ τον Σενεγαλέζο εμφανίστηκαν οι Ρέτσος, Ντόη και ελάχιστα ο Μπαγκαλιάνης. Το στοίχημα για τον Μαρτίνεθ είναι να δημιουργήσει χημεία ανάμεσα σε Φρέιρε και Μπα, με στόχο να ανέβει συνολικά το επίπεδο της ανασταλτικής λειτουργίας του Ολυμπιακού.

Ο Νικολάς Φρέιρε είναι ένας παντελώς άγνωστος αμυντικός στο ελληνικό κοινό. Με θητεία κυρίως στη Λατινική Αμερική διαθέτει ένα αθέατο προφίλ προς τους κοινούς ποδοσφαιρόφιλους της Ευρώπης. Οι αριθμοί του είναι ένα πρώτο δείγμα της αξίας του, καθώς σχεδόν πάντα αποτελούσε “ενδεκαδάτη” επιλογή στις ομάδες που αγωνίστηκε, είτε μιλάμε για την UNAM (Πούμας), είτε για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, είτε για την Τσβόλε. Ο τρόπος με τον οποίο η τέως ομάδα του τον αποχαιρέτησε μέσω social media, είναι ένα δεύτερο και εξίσου πειστικό σημάδι της ποιότητας του Φρέιρε. Οι Μεξικανοί γράφουν στους επίσημους λογαριασμούς τους: “Έδειξες το σθένος και την ηγετική σου ικανότητα κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ετών κουβαλώντας την ασπίδα μας. Σήμερα θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για όλη σου τη δουλειά, αφοσίωση και πάθος υπερασπιζόμενος αυτά τα χρώματα. Σου ευχόμαστε πολλή επιτυχία στα μελλοντικά σου σχόλια και πάντα να δείχνεις τη δύναμη που σε χαρακτηρίζει“.

Demostraste tu garra y liderazgo durante estos cuatro años portando nuestro escudo.

Hoy queremos agradecerte por todo tu trabajo, entrega y pasión defendiendo estos colores.

Deseamos tengas mucho éxito en tus planes a futuro y siempre muestra la fortaleza que te… pic.twitter.com/kFa8aZLykw

— PUMAS (@PumasMX) July 24, 2023

Αν μη τι άλλο, τέτοιο δακρύβρεχτο αποχαιρετισμό είχαμε καιρό να δούμε και μέσα σε λίγες λέξεις εμπεριέχονται όλα τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε ο Φρέιρε. Ηγετική ικανότητα, αφοσίωση, παθος. Είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους ο Αντόνιο Κορδόν κατέληξε στον Φρέιρε και τον έντυσε στα “ερυθρόλευκα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα