Στο γενικότερο χώρο της διασκέδασης θέλει να μπει η Nintendo

Το gaming δε της αρκεί πλέον.

Για το πως θέλει να εξελιχθεί η Nintendo μίλησε ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Reggie Fils-Aime. Και ο στόχος της εταιρίας είναι η διασκέδαση.

Ο Ιαπωνικός κολοσσός θέλει να έχει το γνώρισμα της εταιρίας διασκέδασης, παρά της εταιρίας video games. Όπως σχολίασε ο φίλος Reggie, η Nintendo

ήδη δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: gaming, mobile gaming αλλά και θεματικά πάρκα και ταινίες.

"Είναι το όραμά μας για τα φορητά: η παράδοση της πνευματικής μας ιδιοκτησίας με τρόπους που οι καταναλωτές δεν έχουν ζήσει ξανά. Πιστεύουμε πως έτσι θα επιστρέψουν σε εμάς, ένα μπλουζάκι Mario, να φάνε δημητριακά Mario, η αγορά ενός Switch, λόγω της σχέσης και της σύνδεσης που έχουν με τη φίρμα."

Ο Reg επίσης ανέφερε πόσο δύσκολη δουλειά είναι να αναπτύσσεις προϊόντα για διαφορετικά συστήματα ώστε αυτά να βγάζουν κέρδος. Επίσης ανέφερε πως το να ανοίγεσαι σε πλατφόρμες και αγορές που δεν γνωρίζεις παίρνει χρόνο.

Η βασική γραμμή της μαμάς Nintendo είναι ενάντια στον χρόνο, και όχι ενάντια σε PlayStation και Xbox, όπως σχολίασε ο πρόεδρος της εταιρίας στο arstechnica. Κάθε κίνηση της Nintendo έχει ένα σκοπό, όπως το Wii U ήταν ένα βήμα ώστε να πάει από το Wii στο Switch.

Φαίνεται πως η Ninty έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο πλάνο, και πως το ακολουθεί. Οι πωλήσεις σίγουρα την επιβεβαιώνουν στις επιλογές της.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceNintendo: Ένα βήμα πιο κοντά στον συνδυασμό του Game Boy με τα smartphonesΤα σχέδια της πατέντας της NintendoΗ Nintendo μια από τις πιο περιζήτητες εταιρείες στους φοιτητές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα