Συνελήφθησαν αστέρες της Premier League ως ύποπτοι για βιασμό

Δύο αστέρες της Premier League συνελήφθησαν μετά από καταγγελία βιασμού στην αστυνομία. Οι δύο ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γνωστοποιηθεί, συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο όπως ανέφερε η αγγλική εφημερίδα The Sun. Ο ένας παίκτης, 19 ετών, φέρεται να είναι ύποπτος επίθεσης και υποκίνησης βιασμού προτού συλληφθεί επίσημα. Ο άλλος παίκτης, επίσης 19 ετών, συνελήφθη την επόμενη μέρα και αργότερα τέθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο ποδοσφαιριστές φέρεται να έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση, εν αναμονή περαιτέρω ερευνών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες μετά από αναφορά για βιασμό. Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος επίθεσης και συνέργεια σε βιασμό. Ένας δεύτερος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση της αστυνομίας».

Εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε: «Καθώς το θέμα βρίσκεται τώρα στα χέρια της αστυνομίας, η ομάδα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια σε αυτό το στάδιο».

Two Premier League footballers dramatically arrested on suspicion of rape https://t.co/GYUKvorXmm pic.twitter.com/vutMQK9GPH

— The Sun (@TheSun) April 23, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα