Τερίμ: «Δεν “ταίριαζαν” τα σχέδια της νέας σεζόν με τον Αλαφούζο»

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό έκανε γνωστή με δήλωσή του στο Instagram και ο Φατίχ Τερίμ! Σε αυτή αναφέρει ότι σε χθεσινή (16/05) συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο διαπιστώθηκε ότι τα πλάνα των δύο πλευρών για τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν δεν ταυτίστηκαν και πως για αυτόν τον λόγο οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο».

Αναλυτικά:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου κι εγώ κάναμε το καλύτερο που μπορούμε στον Παναθηναϊκό,

με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τελειώσουμε την σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βιώσουν μία χαρά που είχαν να νιώσουν 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο πρόδερος Αλαφούζος κι εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση και είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη νέα σεζόν δεν ”ταιριάζουν”. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, αποφασίστηκε πως η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού που με αγκάλιασαν κατά την διάρκεια των έξι αυτών μηνών που περάσαμε στην Αθήνα, τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως επίσης το σταφ της ομάδας και εγώ, είμαστε ευγνώμονες στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ που σε κάθε ευκαιρία εξέφραζαν την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα του. Ειλικρινά εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει ένα επιτυχημένο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα