Το μήνυμα του Μελισσανίδη οδηγός για το μέλλον της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επί εποχής Ματίας Αλμέιδα αναγεννήθηκε, επέστρεψε στους τίτλους, κατέκτησε νταμπλ, διεκδικεί δεύτερο σερί πρωτάθλημα, πρόσφερε και προσφέρει ωραίο θέαμα είτε παίζει στην “Αγιά Σοφιά“, είτε μακριά από αυτή. Ο Αργεντινός προπονητής έχει δεθεί με το κλαμπ, αλλά και τον κόσμο της Ένωσης, η μεγάλη πλειοψηφία (αν όχι όλοι) του οποίου τον λατρεύει. Η ΑΕΚ φέτος είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, είναι γεγονός ότι πέταξε πολλούς βαθμούς,

ειδικά στα δύο τελευταία ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό όπου θα μπορούσε να είχε “σφραγίσει” τον τίτλο.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Και λάθη θα γίνουν και απώλειες θα υπάρξουν και βραδιές που οι παίκτες που παίζουν στο γήπεδο δεν θα μπορέσουν να βγάλουν αυτά που πραγματικά μπορούν. Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την πραγματικά άσχημη εμφάνιση της ΑΕΚ, κάτι που παραδέχθηκαν άπαντες από Αλμέιδα μέχρι παίκτες η ΑΕΚ έχασε το πλεονέκτημα που είχε για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι όμως ακόμα μέσα στην διεκδίκησή του και την Κυριακή μαζί με τον κόσμο στο πλευρό της θα επιδιώξει αρχικά να κερδίσει τη Λαμία και ακολούθως να περιμένει ευχάριστα νέα από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και το Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Όπως και να ‘χει, ακόμα και αν η ΑΕΚ δεν φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους “κιτρινόμαυρους” ότι δεν πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κάτι που αναγνωρίζει και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάει τι περνούσε η ομάδα πριν έρθει ο Αργεντινός προπονητής στην Ελλάδα. Το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τον Αλμέιδα την Πέμπτη είναι απόδειξη μιας γνήσιας αγάπης προς την ομάδα. Το κλαμπ και την ιδέα. Πρωτίστως. Και όχι για το αποτέλεσμα και τους τίτλους. Είναι πολύ σημαντικοί οι τίτλοι, εννοείται αυτό, αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρεις. Η αγάπη προς το κλαμπ είναι όμως αυτή που σε οδηγεί με ασφάλεια στο μέλλον και αυτό το μήνυμα είναι οδηγός για το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λειτούργησε σαν ένας απλός ΑΕΚτζής που αγαπάει την ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πάντα μία απώλεια ενός τίτλου πονάει τους φιλάθλους της εκάστοτε ομάδας. Περισσότερο όμως πονάει τους ίδιους πρωταγωνιστές, οι οποίοι καθημερινά δουλεύουν για να γευθούν στο τέλος της χρονιάς το… νέκταρ της επιτυχίας τους.

Η ΑΕΚ έχει ακόμα 90 λεπτά μπροστά της, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό και ο τίτλος παραμένει ανοικτός!

Keywords
Τυχαία Θέματα