Τόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός στον τελικό της «OPAP Arena»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League ο οποίος θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» με αντίπαλο την Φιορεντίνα (29/05).

Η ομάδα του Πειραιά θα έχει στον πλευρό της 9.000 άτομα, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας για να παρακολουθήσουν

από κοντά τον τελικό.

Η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης είχε ανακοινώσει ότι οι δύο ομάδες θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια έκαστη με τα υπόλοιπα να πηγαίνουν σε λοιπούς φιλάθλους, χορηγούς κ.ο.κ.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός και οι φίλοι του έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ακόμη περισσότερα εισιτήρια, από τα ουδέτερα «μαγικά» χαρτάκια. Το αβαντάζ της χώρας διεξαγωγής και η δίψα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό είναι αδιαμφισβήτητα δεδομένα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Διαθέσιμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων και το ευρύ κοινό θα είναι 21.000 εισιτήρια από τα συνολικά 27.100 εισιτήρια. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια η καθεμία, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια προσφέρονται προς πώληση στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο μέσω του ακόλουθου συνδέσμου UEFA.com/tickets».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόσα, Ολυμπιακός, OPAP Arena,tosa, olybiakos, OPAP Arena