Βάρντι: Μια τελευταία φορά…

Η Λέστερ ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον βετεράνο επιθετικό και «θρύλο» της ομάδας, Τζέιμι Βάρντι, για μια τελευταία φορά.

Ο Βάρντι αγωνίζεται στις «Αλεπούδες» πάνω από μια δεκαετία. Σημείωσε ένα από τα τρία τέρματα της ομάδας του στη νίκη με 3-0 επί της Πρέστον την περασμένη αγωνιστική, «σφραγίζοντας» τον τίτλο της Championship και την άνοδο στην Premier League. Σύμφωνα με τους όρους του τρέχοντος συμβολαίου του, ο Άγγλος στράικερ πρόκειται

να παίξει τον τελευταίο του αγώνα με τα μπλε εναντίον της Μπλάκμπερν Ρόβερς το προσεχές Σάββατο (04/04), ωστόσο βρετανικά μέσα αναφέρουν πως η Λέστερ σκέφτεται να του προσφέρει ένα νέο, μονοετές συμβόλαιο.

Οι πρωταθλητές της Premier League το 2015/16, κατηγορήθηκαν για παραβίαση των κανόνων δαπανών, κάτι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε αφαίρεση βαθμών στην αγωνιστική περίοδο 2024/25. Η διατήρηση του Βάρντι στο ρόστερ θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα, όμως αναμένεται ότι και οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για να βρουν μια φιλική λύση.

Ο πρώην Άγγλος διεθνής, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ αυτή τη σεζόν, έχοντας σκοράρει 18 φορές στο πρωτάθλημα και 20 συνολικά σε 36 συμμετοχές. Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί της Λέστερ θα τιμήσουν τον Τζέιμι Βάρντι για την προσφορά του στην ομάδα, στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν απέναντι στη Μπλάκμπερν.

Keywords
Τυχαία Θέματα