Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 2-1: Ο Ντουκς την “έριξε” από την δεύτερη θέση (highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρβιν Ντιουκς, η Βέρντερ Βρέμης πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Στουτγκάρδης στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga. Έτσι, ανέβηκαν στους 34 βαθμούς, με μεγάλη διαφορά από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, ενώ παράλληλα “έριξαν” τους Σουηβούς από τη δεύτερη θέση. Για την Στουτγκάρδη, που έμεινε στους 63 πόντους, μείωσε ο Ουντάβ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιουκς. Ο Αγκού θα κερδίσει το πέναλτι από τον

Λέβελινγκ κι ο Γερμανός θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Νούμπελ. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά η αναποτελεσματικότητα των δύο ομάδων κράτησε το αποτέλεσμα στο 1-0.

Στην έναρξη δεύτερου μέρους η Βέρντερ Βρέμης διπλασίασε το προβάδισμά της. Μετά από πάσα του Σμιντ, ο Ντιουκς θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, με τον Γερμανό να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση. Οι Σουηβοί κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Ντένις Ούνταβ στο 71′, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Βέρντερ Βρέμης (Βέρνερ): Ζέτερερ, Γιουγκ, Φριντλ, Βελίκοβιτς, Βάισερ, Λίνεν, Αγκού, Μπιτενκούρ, Σμιντ, Ντιουκς, Βολντεμάρ

Στουτγκάρδη (): Νούμπελ, Στεργίου, Άντον, Ίτο, Μίτελσταντ, Λέβελινγκ, Καρασόρ, Στίλερ, Μιλό, Ουντάβ, Γκιρασί

Keywords
Τυχαία Θέματα