Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής (10/05)

Αναλυτικά:Κριός

Σήμερα, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον 3ο σου, είναι καλό να έχεις υπόψη σου μια νέα συμφωνία και ένα συμβόλαιο. Ωστόσο, νωρίς το πρωί, όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 12ο σου, μπορεί να αναδύονται ανασφάλειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Ίσως να χρειαστεί να αναβάλλεις μια συνάντηση ή να την αναπροσαρμόσεις για αργότερα, όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 1ο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο διορατικός και να έχεις έξυπνες ιδέες, καθώς θα είσαι πιο εγκεφαλικός

και συναισθηματικός. Κατά γενικό κανόνα, είναι καλή ιδέα να επικοινωνείς και να δραστηριοποιείσαι στις απογευματινές ώρες.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον 2ο σου, τα οικονομικά σχέδια και πλάνα θα είναι στο προσκήνιο. Ωστόσο, νωρίς το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 11ο σου μπορεί να δυσχεράνει τις οικονομικές συναλλαγές και τις αγορές, αυξάνοντας τις ανασφάλειες. Μπορείς να αισθάνεσαι προσβεβλημένος και να είσαι πιο επιφυλακτικός, ιδίως αν υπάρχουν αιτήματα για χρήματα για κάποια εκδούλευση. Επίσης, αν κάποιος στο φιλικό σου περιβάλλον δυσκολεύεται να σου επιστρέψει χρήματα που του χρωστά, μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση. Ωστόσο, νωρίς το απόγευμα, όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 12ο σου, είναι πιθανό να κλείσεις μια συμφωνία χωρίς να χρειαστεί να αναλάβεις ντελάλης, κερδίζοντας έτσι περισσότερα χρήματα.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη ακόμη στον 1ο σου, εξακολουθείς να επιδεικνύεις περίσσιο εγωισμό και να επιμένεις στις απαιτήσεις σου για τον εαυτό σου. Ωστόσο, τις πρωινές ώρες, με το τετράγωνο της Σελήνης και του Κρόνου από τον 10ο σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο και να νιώσεις απομονωμένος χωρίς στήριξη. Είναι πιθανό να φορτωθείς με επιπλέον υποχρεώσεις και να ανησυχήσεις. Ωστόσο, νωρίς το απόγευμα, με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 11ο σου, θα αισθάνεσαι πιο θετικός, με αυξημένη επικοινωνιακή τάση και ανάγκη να μοιραστείς τις ιδέες και τα σχέδιά σου με ανθρώπους που μπορούν να σε κατανοήσουν και να σε στηρίξουν. Αν είσαι μόνος αυτήν την περίοδο, ενδέχεται παρά τις επαγγελματικές δυσκολίες να προκύψει μια νέα γνωριμία ή σχέση που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Η εσωστρέφεια και η απομόνωση με τη Σελήνη στον 12ο σου μπορεί να προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα, με την ανασφάλεια να είναι έντονη κυρίως τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου. Ορισμένες νομικές υποθέσεις μπορεί να αντιμετωπίζουν εμπόδια, ενώ σε ταξίδια ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Συνιστάται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνει απαισιόδοξος ή φοβικός. Με το εξάγωνο της Σελήνης και του Ερμή από τον 10ο σου νωρίς το απόγευμα, μπορεί να είναι κατάλληλη η στιγμή να εκφράσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου σε κάποιον από τον επαγγελματικό σου κύκλο. Ωστόσο, συνίσταται να μιλήσεις μόνο για τον εαυτό σου χωρίς να παραβιάσεις τα προσωπικά τους μυστικά.

Λέων

Σήμερα αναμένεται να έχεις μια αρκετά κοινωνική ημέρα, με τη Σελήνη στον 11ο σου, εκτός από τις πρωινές ώρες όπου θα σχηματιστεί τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς μερικά από τα σχέδιά σου μπορεί να αντιμετωπιστούν με εμπόδια, οδηγώντας σε επιπλέον υποχρεώσεις. Μπορεί επίσης να χρειαστείς να βοηθήσεις έναν φίλο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, προκαλώντας παράλληλα ανάλογα σκέψεις και σε εσένα. Κατά τα άλλα, η ημέρα θα προχωρήσει ομαλά και νωρίς το απόγευμα, με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον 9ο σου, ενδέχεται να βρεθείς σε ένα σεμινάριο, μια συλλογική δραστηριότητα ή ακόμη και σε μια εκδήλωση όπου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον 10ο σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να λειτουργήσεις αυθόρμητα και παρορμητικά στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο, νωρίς το πρωί, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 7ο σου, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και θα αισθανθείς πιέσεις και άγχος περισσότερο από ό,τι συνήθως. Το κλίμα μπορεί να είναι αρνητικό με ορισμένους συναδέλφους, οι οποίοι ενδέχεται να επιχειρήσουν να επιβάλουν όλες τις ευθύνες και τυχόν λάθη σε εσένα ή να σε φορτώσουν με επιπλέον εργασίες. Θα βρεις τρόπους να ανταπεξέλθεις σε αυτήν την πίεση και να προωθήσεις την εργασία σου. Στη συνέχεια, νωρίς το απόγευμα, με το εξάγωνο της Σελήνης και του Ερμή από τον 8ο σου, θα έχεις αυξημένη δραστηριότητα, με μετακινήσεις, συζητήσεις και επιτυχημένες οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός

Σήμερα έχεις μια σχετικά ευχάριστη ημέρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται και πάλι στον 9ο σου. Ωστόσο, νωρίς το πρωί, ενώ είσαι αισιόδοξος και έχεις τη διάθεση να ξεφύγεις από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, θα αντιμετωπίσεις προσωρινά περιορισμούς λόγω του τετράγωνου της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 6ο σου. Οι επιπλέον υποχρεώσεις μπορεί να σε αποσπάσουν από τις ελευθερίες και τις ονειροπολήσεις σου, καθιστώντας σε αισθητικά και σωματικά κουρασμένο. Παρόλα αυτά, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί σταδιακά, και ειδικά νωρίς το απόγευμα, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 7ο σου, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ταξινομήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Στον τομέα των σχέσεων, θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Σκορπιός

Σήμερα, η Σελήνη στον 8ο σου συντελεί σε μια ημέρα γεμάτη εσωστρέφεια. Κρύβεις σκέψεις, λέξεις και συναισθήματα, ειδικά το πρωί, όταν θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 5ο σου. Αισθάνεσαι μοναξιά και εγκαταλειμμένος, με τη ψυχολογία σου να επηρεάζεται αρνητικά. Επιπλέον, ανησυχείς για οικονομικά θέματα, είτε πρόκειται για φορολογικές υποθέσεις είτε για άλλα οικονομικά θέματα. Νωρίς το απόγευμα, όμως, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 6ο σου, η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνεται και μπορεί να βρεις λύσεις για τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο σου. Είσαι πολύ συντροφικός και επηρεάζεσαι συναισθηματικά από τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο σου, αντιμετωπίζεις προβλήματα που επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σου και αισθάνεσαι πίεση. Το απόγευμα, όμως, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 5ο σου, αναζωογονείσαι ρομαντικά και ερωτικά. Φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων και επιδιώκεις να βγεις έξω, ενώ μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, αυτές οι ώρες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα στον 6ο σου, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ολοκληρώσεις πρακτικές εργασίες που αφορούν την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, το πρωί, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 3ο σου, μπορεί να προκύψουν προβλήματα, καθυστερήσεις και αναβολές που θα σε κουράσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να προσέχεις να μην γίνεις υπερβολικά επικριτικός ή σκληρός με τους άλλους. Με δυσκολία, μπορείς να ανταπεξέλθεις στις αγγαρείες και τις καθυστερήσεις, οπότε είναι σημαντικό να δείξεις υπομονή, ειδικά αν οδηγείς και αντιμετωπίζεις μακρές ουρές στο δρόμο. Το απόγευμα, όμως, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 10ο σου, είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις τις συνθήκες εργασίας σου και πώς μπορούν να βελτιωθούν. Αυτή η συνομιλία μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες προτάσεις και ιδέες για το μέλλον.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στον 5ο σου, φέρνει μια διάθεση που θυμίζει προετοιμασία για διακοπές. Ωστόσο, οικονομικά θέματα μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σου και την επιθυμία σου για δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, κυρίως τις πρωινές ώρες λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 2ο σου. Αυτό δεν είναι καλή ημέρα για ρίσκα και τολμηρές ενέργειες. Ωστόσο, το απόγευμα φέρνει μια διαφορετική αύρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέες συμφωνίες, συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Επίσης, στον ερωτικό τομέα, μπορεί να συναντήσεις τον αγαπημένο σου ή να προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες και ανταλλαγές μηνυμάτων.

Ιχθύς

Η ημέρα με τη Σελήνη στους Δίδυμους στον 4ο σου φέρνει προκλήσεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 1ο σου μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια και να σε καθιστά επικριτικό ή σκληρό. Συμβουλεύω να θυμάσαι ότι οι υποχρεώσεις σου είναι δικές σου και δεν πρέπει να τις επιβαρύνεις τους άλλους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 2ο σου μπορεί να φέρει συζητήσεις σχετικά με θέματα πατρικής περιουσίας και ακινήτων. Ο νους σου ενδέχεται να εστιάζεται σε νέες πηγές εσόδων. Σημαντικό είναι να είσαι επικοινωνιακός και να διαχειρίζεσαι με σοφία τις εντάσεις στο περιβάλλον σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Παρασκευής 1005,zodia, paraskevis 1005