Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σάββατου (11/05)

Αναλυτικά: Κριός

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, θα βρεις τον εαυτό σου να είναι κυκλοθυμικό και εσωστρεφές. Η προτίμησή σου θα είναι να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που νιώθεις άνετα και ασφαλείς. Παρά το γεγονός ότι εστιάζεις στις προσωπικές σου αναζητήσεις, σήμερα θα θέλεις να φροντίσεις την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου. Προκειμένου να αντιμετωπίσεις πιθανές συγκρούσεις, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός λόγω του τετράγωνου μεταξύ Σελήνης και Άρη. Μπορεί να νιώσεις ερεθισμένος και να έχεις δυσκολία να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα συναισθήματά

σου με φρενίτιδα, καθώς μπορείς να προκαλέσεις πληγές στους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Ταύρος

Σήμερα θα βρεις τον εαυτό σου σε καλή διάθεση, με τη Σελήνη να περνά από το ζώδιο του Καρκίνου στον τρίτο σου. Αναμένονται πολλές μετακινήσεις και επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, διαδικτύου, και μηνυμάτων, καθώς θα προσπαθείς να συγκεντρώσεις πληροφορίες. Θα είσαι ανοιχτός σε ειδήσεις και κουτσομπολιά. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον δωδέκατο σου, μπορεί να νιώσεις την τάση να διαβάλλεις ή να κινείσαι παρασκηνιακά. Προσοχή, καθώς ενδέχεται να επηρεαστείς από έντονα συναισθήματα και να δυσκολευτείς να εκφραστείς σαφώς. Η βιασύνη θα υπερισχύσει της λογικής και της διαίσθησης, αλλά αργότερα η διάθεσή σου αναμένεται να βελτιωθεί.

Δίδυμος

Αν ανήκεις στους ανθρώπους που ξυπνούν νωρίς, η ημέρα σου μπορεί να ξεκινήσει με δυσκολίες λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον πρώτο σου. Ενδέχεται να νιώθεις αποκομμένος ή αδύναμος να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε. Ωστόσο, με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο Καρκίνο στο δεύτερο σου σπίτι, θα νιώσεις πιο σταθερός και εστιασμένος στις υλικές ανάγκες σου. Ενδέχεται να αναπτύξεις τάσεις κτητικότητας και συναισθηματικού δεσίματος με τα πράγματά σου και να αναζητάς πολυτέλεια. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, όμως, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον ένατο σου μπορεί να οδηγήσει σε άσκοπες αγορές. Από την άλλη πλευρά, αν αποφασίσεις να πληρώσεις λογαριασμούς, μπορεί να μην σου απομείνει χρήμα για αγορές και ψώνια.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο δικό μου ζώδιο από σήμερα, πιθανότατα θα επικεντρωθώ στις προσωπικές μου επιδιώξεις και επιθυμίες. Σε αυτές τις δύο μέρες, τείνω να εστιάζω μόνο στον εαυτό μου, γίνομαι ευαίσθητος συναισθηματικά και ευάλωτος. Οι άλλοι γύρω μου μπορεί να αισθανθούν ότι είμαι αδιάφορος για τις ανάγκες τους, κυρίως ο αγαπημένος μου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον δέκατο σπίτι μου ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό μου χώρο, τα οποία μπορεί να με δυσκολέψουν. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και να μην βιάζομαι, προκειμένου να αποφύγω πιθανά λάθη και επιπλήξεις.

Λέων

Με τη Σελήνη στο Καρκίνο στον δωδέκατο σου, μπορείς να νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος, με φόβο να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ενδέχεται να έχεις τάσεις μυστικοπάθειας και εσωστρέφειας, ενώ η κούραση και η έλλειψη ενέργειας είναι επίσης πιθανές. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στους φόβους και τις ανασφαλείς σκέψεις σου να σε ελέγχουν, ιδίως όταν σχηματίζεται το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον ένατο σου σπίτι. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να αντιμετωπίζεις ηθικά διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις ορισμένες καταστάσεις. Αν βρίσκεσαι σε ταξίδι ή στο εξωτερικό, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ακόμα και αν προκληθείς, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις. Γενικά, επιδίωξε την επαφή με ανθρώπους που έχουν μια θετική στάση ζωής και σε παρασύρουν σε αυτήν.

Παρθένος

Είναι μια θαυμάσια ημέρα για να περάσεις χρόνο με φίλους και γνωστούς, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 11ο σου τομέα. Θα είσαι πολύ κοινωνικός, εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις και τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να γίνεις κάπως κτητικός ή απαιτητικός με κάποιο φίλο, και μπορεί να χρειαστείς να τον εξυπηρετήσεις για να γίνεις αποδεκτός. Πρέπει να είσαι προσεκτικός λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη από τον όγδοο σου τομέα, ώστε να μην προσπαθήσει κάποιος να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά και να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να ενεργοποιηθεί το πάθος με κάποιον από τον φιλικό σου κύκλο, και ενδέχεται να γίνεις διεκδικητικός και επιθετικός. Συνολικά, είναι μια ημέρα που θα φροντίσεις να απολαύσεις τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να περνά στο Καρκίνο στον δέκατο σου τομέα, θα έλθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν κύρος και θεωρούνται σημαντικοί στον χώρο τους. Ανάλογα με το ποιους συναναστρέφεσαι, προσπαθείς να εμφανίσεις την κατάλληλη συμπεριφορά για να αφήσεις θετικές εντυπώσεις. Την ίδια προσέγγιση υιοθετείς και στον επαγγελματικό χώρο, αν εργάζεσαι σήμερα. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον έβδομο σου τομέα, ενδέχεται να προκύψουν διαμάχες με συνεργάτες και άλλα μέλη του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, προβλήματα μπορεί να προκύψουν και στον αισθηματικό τομέα, καθώς ο ή η σύντροφός σου ενδέχεται να είναι ανυπόμονος/η και να σε προκαλεί με τη στάση του/της. Αποφεύγεις να δίνεις υπερβολική σημασία σε αυτό, καθώς παροδικά μπορεί να έχει αυτή τη διάθεση και τάση.

Σκορπιός

Αναμένεται μια αρκετά κοινωνική και ευχάριστη ημέρα, καθώς η Σελήνη περνά στον 9ο σου τομέα. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη Σάββατο, και θα αναζητήσεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικής νοοτροπίας, ίσως ακόμη και άλλων πολιτισμών. Θα είσαι κοινωνικός και θα εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου, αλλά φρόντισε να μην υπερβείς τα όρια λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη από τον 6ο σου τομέα, για να αποφύγεις αντιδράσεις λόγω φανατισμού. Εάν εργάζεσαι σήμερα, μπορεί να βιώσεις μια κρίση ειλικρίνειας σχετικά με τις συνθήκες της εργασίας σου, πιθανώς οδηγώντας σε διαμάχες.

Τοξότης

Η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά χαμηλή με τη Σελήνη στον 8ο σου τομέα του Καρκίνου. Θα βιώνεις έντονα συναισθήματα και θα φορτίζεσαι συναισθηματικά, επαναφέροντας μνήμες από το παρελθόν. Αυτό θα οδηγήσει σε φόβους και ανασφάλειες, τις οποίες ίσως εκφράσεις με ζήλια και κτητικότητα προς τον/την σύντροφό σου. Η επιθυμία σου να επιβεβαιωθείς μέσω του σεξ μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εκδηλώσεις, ειδικά με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στον 5ο σου τομέα. Μπορείς να γίνεις πιεστικός/η και να διεκδικήσεις ερωτικές επιβεβαιώσεις χωρίς να το αντιληφθείς. Αν υπάρχουν παιδιά, μπορεί να προκύψουν διαμάχες για οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να αισθάνεσαι έλξη προς απαγορευμένα.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 7ο σου τομέα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα επικεντρωθείς σήμερα στις κοινωνικές και προσωπικές σου σχέσεις. Η μοναξιά δεν είναι κάτι που επιθυμείς σήμερα, οπότε θα προσπαθήσεις να βρεθείς με φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, προσέχεις να μην απογοητεύσεις κάποιον, και γι’ αυτό πιθανόν να προσαρμόζεσαι στις διαθέσεις τους. Στον αισθηματικό τομέα, λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη στον 4ο σου τομέα, μπορεί να γίνεις καταπιεστικός/η και να προκύψουν εντάσεις στις σχέσεις σου. Αποφεύγεις να συζητήσεις με τους γονείς σου για τη σχέση σου ή το αντίστροφο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα μεταξύ εσένα και του αγαπημένου/ης σου και την οικογένειά σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον 6ο σου τομέα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το νοικοκυριό και την τακτοποίηση του σπιτιού σου. Αν εργάζεσαι, θα μπορείς επίσης να αναδιοργανώσεις τον εργασιακό σου χώρο. Σημαντικό είναι να απαλλαγείς από άχρηστα πράγματα και να μην κρατάς περιττά αντικείμενα. Πρόσεξε επίσης την ασφάλειά σου, ιδίως με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 3ο σου τομέα. Συγκεκριμένα, αποφύγε αιχμηρά αντικείμενα και να είσαι προσεκτικός κατά τις μετακινήσεις σου, ειδικά αν οδηγείς. Η ημέρα σου ίσως να είναι κάπως βαρετή, καθώς θα είσαι απασχολημένος με λεπτομέρειες και εκκρεμότητες. Μπορεί να νιώθεις και κάποια κούραση στο τέλος της ημέρας, οπότε θα είναι σημαντικό να ξεκουραστείς.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον 5ο σου τομέα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχεις μια υπέροχη ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά σου. Θα απολαμβάνεις τη χαρά, τη διασκέδαση, το φλερτ και τις δραστηριότητες που σε εμπνέουν και σε κάνουν δημιουργικό. Θα εκφράζεις τον εαυτό σου ελεύθερα, χωρίς να σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη και η κριτική των άλλων. Θα αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά σου, αλλά πρέπει να προσέχεις να μην παρακάνεις με τις δαπάνες και να μην τα βάζεις σε δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, στη σχέση σου με τον ερωτικό σύντροφό σου, μπορείς να είσαι λίγο εκκεντρικός ή να έχεις έντονα συναισθήματα, προσέχοντας όμως να μην το παρακάνεις. Απόφυγε σήμερα οικονομικές συναλλαγές και ρίσκα, καθώς υπάρχει πιθανότητα απωλειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα