F1 Bahrain: Ο Verstappen τρομάζει με το RB20

F1 Bahrain Highlights ως πριν λίγο στις πρώτες δοκιμές της Formula 1 στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν.:

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Logan Sargeant, αυτή τη φορά μηχανικά. Ο Αμερικανός είχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων που τον ανάγκασε να επιστρέψει στο γκαράζ.

Ο Lando Norris συνεχίζει να κάνει το long run με το μεσαίο ελαστικό . Ο Βρετανός έχει

ήδη συμπληρώσει 38 γύρους σε αυτήν την απογευματινή συνεδρία και αυτή τη στιγμή κάνει γύρο στο 1:39.

Ο Λανς Στρολ μπαίνει στην πρώτη πεντάδα αφού σημείωσε 1:33,0 , ενώ ο Τζορτζ Ράσελ, που οδηγούσε όλη μέρα, δεν κατάφερε να μπει κρυφά στο Top-10.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έξι οδηγοί στην πίστα: ο Max Vestappen, ο οποίος έχει ήδη φτάσει τους εκατό γύρους, ο Lando Norris, ο Lance Stroll, ο Daniel Ricciardo, ο Guanyu Zhou και ο George Russell.

Ο Logan Sargeant χάνει τους Williams πίσω του στη στροφή 9 και ο Αμερικανός κοντεύει να χτυπήσει στον τοίχο! Πρώτη έξοδος της ημέρας!

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Μικρή σύγκρουση μεταξύ Sainz και Gasly, οι οποίοι είχαν ήδη τα συν και τα πλην τους σε όλη την περασμένη σεζόν. Ο Μαδριλένος, που δεν έχει δει τον Γάλλο, δεν έκλεισε αρκετά και ανάγκασε τον οδηγό των Άλπεων να ανέβει πάνω από το κράσπεδο στη στροφή 12.

Ο Daniel Ricciardo ανεβαίνει στην πέμπτη θέση με εξαιρετικό 1:33.325, κάτι που τον βάζει μόλις μπροστά από τον Fernando Alonso στην προσωρινή κατάταξη.

Ο Λάντο Νόρις ξεπέρασε τον Βερστάπεν! Ο πιλότος της McLaren καταφέρνει να σπάσει το ρεκόρ του Ολλανδού και με το 1:32.484 του ανεβαίνει στην κορυφή του πίνακα.

Ο Carlos Sainz πετάει! Ο οδηγός της Μαδρίτης έχει 1.32.584 και είναι μόλις 0.036 πίσω από τον χρόνο του Max Verstappen! Και με ρεκόρ στον πρώτο τομέα!

Ο Τζορτζ Ράσελ καταφέρνει να βελτιώσει τον χρόνο του και βρίσκεται πέμπτος με 1:34.109, ενάμιση δευτερόλεπτο πίσω από τον χρόνο του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Max Verstappen δευτερόλεπτα  στην πίστα κατά τις πρώτες δοκιμές της σεζόν στο Bahrain International Circuit.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Λεπτομέρεια από το κράνος του Ιάπωνα πιλότου Yuki Tsunoda.

F1 Bahrain , πρωί: Ο Max Verstappen ταχύτερος στο διάλειμμα

Επιτέλους, αυτό είναι! Μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής, η Formula 1 επιστρέφει σε τροχιά με τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα Sakhir στο Μπαχρέιν. Στο μεσημεριανό διάλειμμα αυτής της πρώτης ημέρας, ήταν ο Μαξ Φερστάπεν στο τιμόνι του Red Bull του που βρισκόταν ήδη στην κορυφή του φύλλου χρόνου σε μια αρκετά ήρεμη συνεδρία, χαρακτηρισμένη από μερικά μπλοκαρίσματα τροχών και μια έξοδο χωρίς συνέπειες.» Esteban . Ο Ocon στο Alpine του.

Η σεζόν της Formula 1 2024 εγκαινιάζεται επίσημα. Κάτω από τον ήλιο του Μπαχρέιν ξεκίνησαν τα νέα μονοθέσια. Είναι 8 π.μ. στη Γαλλία (10 π.μ. τοπικά) όταν ανάβουν τα πράσινα φώτα στο τέλος του pit lane. Η ιστορία θα καταγράψει ότι ήταν η Mercedes του George Russell που ήταν η πρώτη που ανέβηκε στην πίστα αυτή τη νέα σεζόν.

Για σήμερα το πρωί, εκτός από τον Russell στη Mercedes, οι άλλοι οδηγοί που είναι παρόντες είναι ο Max Verstappen με τη Red Bull που, όπως ο Βρετανός, θα οδηγεί όλη μέρα, ο Charles Leclerc με τη Ferrari, ο Oscar Piastri και η McLaren του, ο Fernando Alonso στο τιμόνι του η Aston Martin, ο Esteban Ocon στην έδρα του Alpine, ο Alexander Albon και η Williams του, ο Yuki Tsunoda πίσω από το τιμόνι του Racing Bull (πρώην AlphaTauri), ο Valtteri Bottas στην πράσινη Sauber (πρώην Alfa Romeo) και ο Kevin Magnussen με το Haas.

Ο Valtteri Bottas κατά τις πρώτες δοκιμές της Formula 1 στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν.

F1 Bahrain: Ο Verstappen πιο γρήγορος του πρωινού

Οπλισμένοι με διάφορους ανιχνευτές που προορίζονται για έξυπνους υπολογισμούς για να επιτρέψουν στους μηχανικούς να κατανοήσουν καλύτερα τα δεδομένα, τα δέκα μονοθέσια που είναι παρόντα στην πίστα σήμερα το πρωί ακολουθούν μια σειρά από γύρους με μέτριο ρυθμό, χωρίς να προσπαθούν να ορίσουν έναν πειστικό χρόνο.

Φυσικά, και δεν μπορούμε ποτέ να το επαναλάβουμε αρκετά, δεν θα χρειαστεί να βασιστούμε στην κατάταξη αυτής της πρώτης ημέρας ή ακόμα και στην τελική κατάταξη αυτών των τεστ. Προγράμματα, ποσότητες καυσίμου, ρυθμίσεις κινητήρα και μπλόφα είναι όλα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη στάθμιση των αποτελεσμάτων.

Αν κατά τύχη έπρεπε ακόμα να δοκιμάσουμε μια σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, θα μπορούσαμε ίσως να ρίξουμε μια ματιά στον καλύτερο χρόνο των τριών συνδυασμένων ημερών των δοκιμών του 2023 που έγιναν στην ίδια πίστα και στις ίδιες συνθήκες. Σε 1.30.305, ήταν ο Sergio Pérez που ηγήθηκε της βαθμολογίας με τη Red Bull του. Ο Max Verstappen είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας με 1.32.837.

Λοιπόν, σε μόλις δυόμισι ώρες συνεδρίας, ο Ολλανδός έχει ήδη κερδίσει τον χρόνο του από πέρυσι σημειώνοντας χρόνο 1.32.548! Τα θεμέλια φαίνονται καλά στρωμένα για τη Red Bull και τον τρεις φορές κυρίαρχο παγκόσμιο πρωταθλητή της…

Ο Fernando Alonso κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών της Formula 1 στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν.

F1 Bahrain: Ο Όκον εκτός πίστας, οι Ράσελ και Άλμπον ακινητοποιημένοι

Αν στην αρχή της συνεδρίας, τα μονοθέσια γλιστρούσαν συχνά, η ισορροπία βρέθηκε καθώς οι γύροι έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο. Μεταξύ των μικρών σφαλμάτων, σημειώνουμε τις δύο εξόδους εκτός πίστας από τη στροφή 4 για το Alpine του Esteban Ocon , χωρίς πολλές συνέπειες.

Η πρώτη ανάλυση της χρονιάς είναι προς τιμήν της ομάδας της Mercedes. Πράγματι, το αυτοκίνητο του Τζορτζ Ράσελ ακινητοποιήθηκε για αρκετή ώρα στο κουτί του για να επιδιορθώσει ένα υδραυλικό πρόβλημα. Ο Βρετανός μπορεί ωστόσο να επιστρέψει στην πίστα πριν το τέλος του πρωινού για να αυξήσει τον αριθμό των γύρων του…μόλις 19 όταν επιστρέψει στην πίστα, το χαμηλότερο σύνολο από το πράσινο φως.

Είκοσι λεπτά από το τέλος του session, οι Williams του Alexander Albon σταμάτησαν στην πίστα στον πρώτο τομέα, προκαλώντας την πρώτη κίτρινη σημαία της σεζόν πριν εκκενωθεί το μονοθέσιο και κλείσει η πίστα. new passable.

Το πρωί τελειώνει με τον καλύτερο χρόνο του Max Verstappen σε 1.32.548, μπροστά από τον Charles Leclerc και τη Ferrari του κατά επτά δέκατα του δευτερολέπτου και τον Fernando Alonso στο τιμόνι της Aston Martin με περισσότερα από οκτώ δέκατα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
bahrain, bahrain, formula 1, test drive, red bull, alfa romeo, norris, long, run, max, russell, motor, festival, real, game, superman, mclaren, μαξ, test, drive, ride, red, bull, alpine, νέα, γαλλια, pit, lane, mercedes, ferrari, oscar, alexander, sauber, alfa, τεστ, φως, session, motogp, ημερολόγιο, hamilton, horner, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , oscar 2011, oscar 2011 live, τελος ακινητων, κεν ρασελ, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, ημερολόγιο, αυτοκινητο, εδρα, εξοδος, τα νεα, τεστ, τυχη, φως, ωρα, alfa, formula 1, game, mclaren, motogp, oscar, real, test, αρθρο, απιστευτα, εβδομαδες, βρισκεται, δεκατα, εκθεση, εξι, επρεπε, επτα, ζωη, ιδια, υποθεση, ισορροπια, μαξ, ματια, οδηγος, οκτω, ολλανδος, πεμπτη, πιλοτος, πρασινη, προβληματα, πρωι, ρασελ, ρεκορ, ρυθμισεις, σεζον, σειρα, φαινονται, φορα, ωρες, alexander, bull, drive, festival, hamilton, horner, κρυφα, lane, alpine, long, max, μια ματια, μπροστα, norris, οδηγοι, ολη μερα, pit, red, red bull, ride, russell, run, sauber, session, σημαια, superman, test drive, top, θεματα, motor
Τυχαία Θέματα