Live ενημέρωση: ΑΕΚ-Άρης 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Live ενημέρωση στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Λαμία (17:00) στην Λεωφόρο και ΑΕΚ–Άρης (20:30) στην OPAP Arena για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League

Live ενημέρωση στο ΑΕΚ-Άρης 2-0 τελικό

ΑΕΚ-Άρης 2-0 Τελικό αποτέλεσμα:

Η Ένωση πηγαίνει στους 69 βαθμούς και είναι πρώτη στη βαθμολογία με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να έχουν ματς λιγότερο αφού λόγω Ευρώπης το μεταξύ τους παιχνίδι αναβλήθηκε. Τρίτη σερί ήττα για τον Άρη που παρέμεινε στους 48 βαθμούς.

90′: Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων τα οποία διανύουμε ήδη

84′: Ολοκληρώνει και η ΑΕΚ τις αλλαγές της: Στη θέση του Πόνσε ο Πάολο Φερνάντες.

76′: Νέες αλλαγές για την ΑΕΚ: Ο κορυφαίος της Ένωσης Πινέδα αποχωρεί, στη θέση του μπαίνει ο Μάνταλος. Μέσα και Άμραμπατ αντί του Ελίασον.

75′: Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Άρης, με τον Ανσαριφάρντ να αφήνει τη θέση του στον Βέλεθ.

75′: Πολύ πεσμένος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος. Από τη μία Η ΑΕΚ δείχνει να κάνει συντήρηση δυνάμεων από ένα σημείο και μετά και από την άλλη ο Άρης δεν δείχνει ικανός να πετύχει ένα γκολ ώστε να μπει ξανά ματς.

68′ Πρώτες δύο αλλαγές για την ΑΕΚ: Στις θέσεις των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς, οι Αραούχο και Λιούμπισιτς.

63′ Νέες αλλαγές για τον Άρη: Στη θέση του Φετφατζίδη ο Μανού Γκαρθία και σε εκείνη του Σαβέριο ο Μορόν.

60′: Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παραμένει το 2-0 για την ΑΕΚ το οποίο σημειώθηκε στο 14ο λεπτό. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει τα ηνία του ματς καθώς ο Άρης δεν βγάζει αντίδραση, ωστόσο ο ρυθμός είναι πεσμένος σε σχέση με το πρώτο μέρος.

100 χρόνια ΑΕΚ – Τα πανό που αναρτήθηκαν για τους εορτασμούς στον αγώνα με τον Άρη

46′: Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άκη Μάντζιο να προβαίνει σε δύο αλλαγές. Μέσα Φατόρε και Νταρίντα, εκτός Μοντογια και Ζουλ αντίστοιχα. Η ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς αλλαγές.

100 χρόνια ΑΕΚ – Το εντυπωσιακό κορεό που στόλισε όλο το OPAP Arena

Ο Ελίασον ζήτησε πέναλτι σε μονομαχία με τον Μοντόγια

ΑΕΚ-Άρης 2-0: Ημίχρονο στο ματς με τα δυο γκολ του Πόνσε σε 9′ και 14′.

Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη με τον Σαβέριο και η εξαιρετική αντίδραση του Αθανασιάδη με τα ακροδάχτυλα

40′: Ακόμη 5 λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ΑΕΚ να εξακολουθεί να ελέγχει τον ρυθμό του ματς και να βρίσκεται στην επίθεση την περισσότερη ώρα. Από την άλλη ο Άρης δεν μπορεί να κρατήσει πολύ τη μπάλα στα πόδια του, κάνει αρκετά λάθη μεσοαμυντικά, ενώ με εξαίρεση ένα σουτ του Σαβέριο δεν έχει καταφέρει να γίνει απειλητικός προς την άμυνα της Ένωσης.

ΑΕΚ – Άρης | 2-0, ο Πόνσε “καθαρίζει” με δύο γκολ σε πέντε λεπτά

16′: Πρώτη μεγάλη φάση για τον Άρη! Σε ωραία αντεπίθεση από τον Θεό του πολέμου ο Σαβέριο κινείται ωραία και σουτάρει συρτά από το όριο της μεγάλης περιοχής, με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει δύσκολα!

14′ ΓΚΟΛ 2-0: Μετά το 1-0 η ΑΕΚ δεν κατέβασε ρυθμούς και εκμεταλλευόμενη νέα αδράνεια στην άμυνα του Άρη, σκόραρε και πάλι με τον Πόνσε, αυτή τη φορά από στημένη φάση. Συγκεκριμένα από εκτέλεση φάουλ από τον Ελίασον, η άμυνα του Άρη δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Αργεντινός φορ με προβολή έκανε το 2-0 για την ομάδα του και πέτυχε το 2ο προσωπικά του τέρμα.

9′ ΓΚΟΛ 1-0: Η ΑΕΚ είχε μπει με ορμή στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε και καταφέρνει να σκοράρει μόλις στο 9ο λεπτό με τον Πόνσε. Ο Χατζισαφί βρήκε χώρο από τα αριστερά για να κάνει το γύρισμα στην κατάλληλα στιγμή προς την περιοχή και από εκεί ο Πόνσε με προβολή έκανε το 1-0.

1′: Άρχισε το παιχνίδι!

Live ενημέρωση:  Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ-Άρης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε.

Στον πάγκο οι: Γκίνης, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Αραούχο, Φερνάντες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ροζ, Μοντόγια – Ζουλ, Βερστράτε – Σαβέριο, Παναγίδης, Φετφατζίδης – Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο οι: Χουτεσιώτης, Νταρίντα, Πάρντο, Μορόν, Γκαρθία, Σαμόρα, Φατόρε, Βέλεθ, Τζούρασεκ.

Λήξη αναμέτρησης.

88′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό! Ο Ιωαννίδης βρίσκει τον Μπερνάρ και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

74′ Δεν κάνει το 3-1 ο Μπερνάρ πιάνοντας ένα αδύναμο πλασέ. Μπλόκαρε ο Κοσέλεφ.

60′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό! Με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ο Μπερνάρ κάνει το 2-1.

58′ Ελάχιστα έξω φεύγει το καλό σουτ του Τσέριν.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

37′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Από ιδανική θέση ο Μπερνάρ στέλνει την μπάλα ψηλά μετά το γύρισμα του Ιωαννίδη.

32′ Άστοχο το σουτ του Σπόραρ από μέσα αριστερά.

30′ Καλό σουτ του Τσέριν, αλλά εκτός στόχου.

18′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό! Βγάζει τη σέντρα ο Αράο προς το δεύτερο δοκάρι και ο Τσέριν με ωραίο σουτ εντός περιοχής κάνει το 1-1.

14′ ΓΚΟΛ για τη Λαμία! Ο Κώτσιρας κάνει πολύ σοβαρό λάθος, πουλάει την μπάλα και ο Σλίβκα εκτελώντας εκτός περιοχής ανοίγει το σκορ.1′: Άρχισε το παιχνίδι.Live ενημέρωση: Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός-Λαμία

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρντ, Σπόραρ, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο οι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Λημνιός, Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Λαμία: Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Αμαράλ, Λέικ.

Στον πάγκο οι: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Σίντκλεϊ, Τόσιτς, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Τερεζίου και Γιαννούτσος.

Διαιτητής: Παπαπέτρου Βοηθοί: Κωσταράς, Απτόσογλου4ος ΤσιάραςVAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα