MasterChef 21-5: Οι μπορντό έστειλαν τους γκρι στον τάκο – Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος (vids)

MasterChef 21-5: Το MasterChef  συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και έχει καταφέρει να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef 21-5: Οι μπορντό έστειλαν τους γκρι στον τάκο – Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος

Όσο

προχωρά ο διαγωνισμός θα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με το επεισόδιο της Δευτέρας 20 Μαΐου να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, εκεί όπου οι μπορντό είχαν να διαχειριστούν την έλλειψη αρχηγού στη μπριγάδα τους μετά την αποχώρηση του Χρήστου.

Έτσι, κλήθηκαν να βρουν το νέο μαγειρικό τους ηγέτη και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Σοφοκλή.

Κάπως έτσι, μπορντό και γκρι μπριγάδα οδηγήθηκαν στο Mystery Box, εκεί όπου οι πρώτοι αποδείχθηκαν πιο δημιουργικοί και επικράτησαν, στέλνοντας τους αντιπάλους τους σε ψηφοφορία.

Μάλιστα τον πόντο που τα έκρινε όλα, πήρε η Χριστίνα απέναντι στον Άνχελ.

Φυσικά, ενδιαφέρον είχε και το ποιος ήταν ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια και αυτός που κέρδισε τα 1000 ευρώ. Ο Λευτέρης όμως ήταν αυτός που κέρδισε και πάλι, για 5η φορά!

Τέλος, το επεισόδιο έκλεισε και με την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας, εκεί όπου ήταν σκούρα τα πράγματα για τους γκρι αλλά κυρίως για τον Ηλία  ο οποίος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα