MasterChef highlights 14/3: Ένταση με Γιάννη και Νίκο – Τα έκαναν «μαντάρα» οι ομάδες στη δοκιμασία (vids)

MasterChef highlights 14/3: Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας χτες στο MasterChef η ίσως πιο αγαπημένη ημέρα παικτών αλλά και τηλεθεατών στο παιχνίδι του Star.

Η μαγειρική εκπομπή που συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση καθημερινά δείχνει να έχει σε υψηλό επίπεδο φέτος. Τουλάχιστον αυτές τις προσδοκίες μας άφησαν οι παίκτες μετά την εξαιρετική τους επίδοση στο τεστ δημιουργικότητας που ενθουσίασε τους κριτές.

Η ομαδική δοκιμασία είναι ένα άλλο είδους παιχνιδιού

όμως…

Το χτεσινό επεισόδιο ξεκίνησε μ

ε τους αρχηγούς και τους υπαρχηγούς των μπορντό και των γκρι να ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα με αποστολή. Το χτεσινό challenge για αυτούς ήταν να βρεθούν από νωρίς στην ψαραγορά για να προμηθευτούν ένα ψάρι το οποίο και θα αποτελέσει το βασικό τους στοιχείο στην ομαδική και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που τους φιλοξένησε για να διαγωνιστούν. Η Τάνια δε μπόρεσε να βοηθήσει τους μπορντό καθώς ήταν άρρωστη και πήγε για εξετάσεις. Έτσι η μπορντό μπριγάδα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στη συνέχεια οι παίκτες ξεκίνησαν να παρασκευάζουν τις ιδέες τους οι οποίες κατά κύριο λόγω έμοιαζαν εξαιρετικές. Από τη θεωρία στην πράξη όμως…

Τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στράφηκαν σύντομα στον Γιάννη και τον Νίκο οι οποίοι είχαν μια έντονη στιγμή.

Ο Νίκος, ως φίλος με τους γκρι, άρχισε να κάνει χαβαλέ μαζί τους με τα αστειάκια να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ τους. Αυτό όμως ήταν κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον αρχηγό του Γιάννη.

Ο Γιάννης χώθηκε ανάμεσα στις κουβέντες τους για να κάνει παρατήρηση στον Νίκο να «μη μιλάει στον βλ… να τελειώνουμε». Ο εκνευρισμός του Γιάννη ήταν έκδηλος ο οποίος παρότι στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει πίσω το ύφος του είχε ήδη ξενερώσει τον Νίκο.

«Θα κάνω ότι γουστάρω», δήλωσε ο Νίκος δυσανασχαιτώντας για τον αυστηρό τρόπο που λειτουργεί την κουζίνα ο αρχηγός του.

Τα πιάτα μεταφέρθηκαν στους κριτές και τον καλεσμένο της ημέρας, Δημήτρη Λειβαδά. Εκεί λοιπόν φάνηκε πως είχαμε το ίσως χειρότερο αποτέλεσμα ομαδικής της φετινής σεζόν.

Λίγα ήταν τα πιάτα που στάθηκαν επάξια και ακόμη πιο λίγα αυτά που άφησαν ευχαριστημένους τους κριτές. Η τελική ετυμηγορία θα ακουστεί σήμερα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα