MotoGP: Κουαρτάραρο Yamaha φτάνουν στο Λε Μαν με εξελίξεις

MotoGP Κουαρταραρο Yamaha: Ο Fabio Quartararo δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του Γαλλικού Grand Prix, κατά το οποίο θα δοκιμάσει ορισμένες από τις εξελίξεις που έχει αναπτύξει η Yamaha.

Ο Fabio Quartararo ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Γαλλικό Grand Prix με την ελπίδα ότι τα δεδομένα που συλλέγονται για τα μέρη που έφερε η Yamaha στο Le Mans θα είναι τόσο ελπιδοφόρα όσο πριν από δύο εβδομάδες στη Χερέθ.

Ανυπόμονος

να ξεκινήσει εχθροπραξίες και να νιώσει υποστήριξη από τους θαυμαστές του, ο αριθμός 20 δίνει κάποιες λεπτομέρειες για τα στοιχεία που θα εισαχθούν στη μηχανή του στο Sarthe.

«  Είναι πάντα ξεχωριστό να έρχεσαι στο Le Mans », σχολιάζει στο περιθώριο της εκδήλωσης. Πρόκειται για ένα από τα σπάνια κυκλώματα όπου ξεκινούν οι γιορτές την Τετάρτη.  Θα δοκιμάσουμε πράγματα που παρουσιάσαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής .

Θα χρησιμοποιήσουμε κυρίως βελτιώσεις στο σασί , και όχι το ψαλίδι, προσθέτει ο Habs. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με αυτά που έχουμε. »

MotoGP Κουαρταραρο Yamaha: Ο Fabio Quartararo φτάνει στο Sarthe με πλήρη κίνητρο τις εξελίξεις που θα γίνουν στη Yamaha του για το Γαλλικό Grand Prix.

Μετά από μια παραγωγική επίσημη δοκιμή στη Χερέθ, κατά την οποία η Yamaha έφτασε με ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μηχάνημα, ο Fabio Quartararo και ο Álex Rins θα επωφεληθούν από το Γαλλικό Grand Prix για να δοκιμάσουν μερικά από τα στοιχεία που δοκιμάστηκαν.

Καμία σημαντική επανάσταση προς το παρόν, οι προθεσμίες είναι πολύ σύντομες από την Jerez για να φέρει το μεγαλύτερο μέρος του νέου πακέτου, αλλά ωστόσο μικρές βελτιώσεις που θα είναι χρήσιμες να δοκιμαστούν ανεξάρτητα, προκειμένου να συλλεχθούν όσο το δυνατόν ακριβέστερα σχόλια.

Καλά νέα που παρακινούν πλήρως τον Fabio Quartararo που ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Grand Prix του εντός έδρας.

MotoGP Κουαρταραρο Yamaha:  «Το τεστ Mugello έρχεται μετά το γαλλικό GP, αλλά το τελευταίο θα είναι ίσως πιο σημαντικό για την ομάδα», διαβεβαιώνει ο Γάλλος οδηγός. Αυτός ο γύρος είναι πολύ ιδιαίτερος για μένα. Πάντα απολαμβάνω πολύ τη συνάντηση στη Γαλλία, μου αρέσει να βλέπω τους οπαδούς και να τους ακούω να με υποστηρίζουν, γιατί χειροκροτούν πολύ δυνατά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο επαναλαμβάνουμε ορισμένα στοιχεία της δοκιμής Jerez για να δούμε πώς συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα σε αυτό το σιρκουί, προσθέτει ο Quartararo. Είμαι περίεργος να δω πώς θα συγκριθούν τα δεδομένα. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο και να έχουμε καλά αποτελέσματα. »

Εάν ο Γάλλος δεν διευκρίνιζε ποια στοιχεία επρόκειτο να μεταφερθούν στο Sarthe, ο γείτονάς του στο γκαράζ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ευκαιρία να εξελιχθεί που προσφέρεται στη Yamaha.

«Δεν θα τρέξουμε ακόμα με το νέο πακέτο αεροσκαφών στο Le Mans, αλλά θα μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στα ηλεκτρονικά αυτό το Σαββατοκύριακο», εξηγεί ο Alex Rins. Ανυπομονώ για το γαλλικό GP. Θα ελέγξουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών της Jerez εδώ στο Le Mans και θα τα δοκιμάσουμε στον αγώνα. »

Μένει να δούμε τι μαθήματα θα μπορέσει να αντλήσει το ιαπωνικό εργοστάσιο από αυτές τις βελτιώσεις, με στόχο τα παρεχόμενα εξαρτήματα να ανταποκρίνονται στην κατεύθυνση ανάπτυξης της ομάδας για να φτάσει στο Mugello με την ελπίδα να προχωρήσει περαιτέρω.

Δες πρώτος την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MotoGP, Κουαρτάραρο Yamaha, Λε Μαν,MotoGP, kouartararo Yamaha, le man