O οργανισμός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το ακατόρθωτο; Πρωτάθλημα σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο και Conference League στην OPAP Arena!

Μία ονειρική χρονιά μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός, τόσο σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ, αν καταφέρει να κάνει κάτι που δε θα έχει ξαναγίνει.

Ας πάμε αρχικά στο ποδόσφαιρο όμως, που τα αποτελέσματα στη Super League 1, έχουν φέρει την κατάσταση του τίτλου στα χέρια του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία κρίσιμα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ

(εντός) και Παναθηναϊκός (εκτός) στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των playoff και αν τα πάρει θα καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής μέσα στη «Λεωφόρο».

Φυσικά υπάρχει και το Conference League, που ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα και σίγουρα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο προκειμένου να περάσει από τα ημιτελικά.

Αν όμως το καταφέρει αυτό, μπορεί να βρεθεί στην OPAP Arena, να διεκδικεί το πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο στους άνδρες και να το κατακτήσει μέσα στην έδρα της ΑΕΚ.

Και όλα αυτά σε μία χρονιά που πριν έρθει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φαινόταν χαμένη και ήδη άρχιζε ο σχεδιασμός της επόμενης.

Ολυμπιακός: Μπορεί να κάνει… χαμό και στο μπάσκετ!

Παρόμοια πράγματα μπορούμε να δούμε και στο μπάσκετ, εκεί που ο Ολυμπιακός έχει χάσει το πλεονέκτημα έδρας στην Basket League.

Για να πάρουν τον τίτλο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, θα πρέπει να… σπάσουν την έδρα του Παναθηναϊκού και γιατί όχι, να πανηγυρίσει τον τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ, αν το κάνει στο κατάλληλο παιχνίδι, όπως έχει γίνει στο παρελθόν.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τη Euroleague, όπου αν περάσουν και οι δύο «αιώνιοι» στο Final-4, μπορούν να βρεθούν μόνο στον τελικό και να πάρει ο Ολυμπιακός τον πρώτο ελληνικό τελικό στην κορυφαία μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση.

Δύσκολα όλα αυτά σίγουρα να γίνουν, ωστόσο όσο υπάρχουν ελπίδες κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και αν μία ομάδα μπορεί να το κάνει, είναι ο Ολυμπιακός.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Πρωτάθλημα, ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, Conference League, OPAP Arena,olybiakos, protathlima, oaka, leoforo, Conference League, OPAP Arena