Survivor 1-5: Οι κόκκινοι ψήφισαν το «βαρίδι» της ομάδας – Τα καρφιά της Δαλάκα στην Ασημίνα

09:50 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 1-5: Με μία μεγάλη ανατροπή συνεχίστηκε το Survivor στο χτεσινό (Τρίτη 30/4) επεισόδιο καθώς η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν γυναίκα αλλά και μία δυνατή παίκτρια.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ξεκίνησε χτες με τους παίκτες να σχολιάζουν την υποψηφιότητα του Θοδωρή μετά τη δεύτερη ασυλία. Την ίδια ώρα πάντως στους μπλε υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς η Σταυρούλα πονάει πολύ στο γόνατο και η κατάστασή της παρακολουθείται.

Survivor 1-5: Υποψήφια
η Ασημίνα – Τα σχόλια της Δαλάκα που δεν άρεσαν

Οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στον στίβο μάχης με τις απουσίες να λάμπουν. Σταυρούλα και Ασημίνα δεν έπαιξαν ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα Κατερίνα Δαλάκα και Γκιουλέκας έφυγαν με τραυματισμούς.

Η Δώρα και ο Χριστόφορος ουσιαστικά έπαιξαν όλο τον αγώνα με την πρώτη να παίζει σε 6 ματσαρίσματα και τους παίκτες να την αποθεώνουν. Η ήττα για τους κόκκινους ήρθε με την Αναστασία να φέρνει τον τελευταίο πόντο.

Στο συμβούλιο του νησιού η κόντρα Φάνη και Γιώργου ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Τα σχόλια και από τις δύο ομάδες είπαν πολλά για το τι πραγματικά συμβαίνει. Στο Twitter βέβαια η αποθέωση για τον αήττητο Φάνη ήταν μεγάλη ενώ υπήρξε μεγάλο «κράξιμο» στην Ασημίνα.

Η ψηφοφορία των κόκκινων έφερε την υποψηφιότητα «βόμβα» της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Βόμβα βέβαια γιατί στα καλά της η Ασημίνα είχε δείξει πως είναι η κορυφαία παίκτρια. Τα στατιστικά της όμως είναι πλέον πολύ πεσμένα καθώς ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό.

Η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε την κατάσταση με την Ασημίνα η οποία κοντεύει να… φτάσει τελικό έχοντας παίξει ελάχιστους αγώνες τους 2 τελευταίους μήνες. Ο χαρακτηρισμός «βαρίδι» που έδωσε στη φίλη της έδειξε να πληγώνει την Ασημίνα η οποία αποκάλυψε πως από μόνη της ζήτησε να ψηφιστεί.

Η συνέχεια έρχεται σήμερα με την 4η ασυλία στην οποία αυτή η ομάδα είναι φαβορί για τη νίκη.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα