Survivor 16/1 spoiler: Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για την 3η ασυλία!

Survivor 16/1 spoiler: Τι θα γίνει φέτος στο Survivor; Η Γεωργία είπε θα βρούμε άκρη, θα βρεθεί λύση σύντομα με τα Survivor spoiler. Μέχρι τότε θα συνεχίσω το δρόμο μου στο Survivor 2024, αυτόν που έως τώρα έχει γράψει 2/3 σε ότι αφορά τις προβλέψεις για το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τεράστια νίκη πήραν οι μπλε

στο επεισόδιο της Δευτέρας. Δεύτερη διαδοχική νίκη και δεύτερη ασυλία την εβδομάδα. Το συνολικό σκορ πήγε στο 4-2 στις νίκες. Οι Διάσημοι είναι ακόμα μπροστά, αλλά έχουν αρκετά ζητήματα να λύσουν. Ανεξήγητη η τοποθέτηση του Αλέξη Παπά ανάμεσα στους υποψηφίους. Παρότι, στα δύο αγωνίσματα ασυλίας δεν πρόσφερε τίποτε.

Σημασία έχει πως όπως βλέπουμε και στο trailer υπάρχει μια διχόνοια με αφορμή την υποψηφιότητα του Αλέξη Παπά. Αυτά είναι σχετικά στην καλύβα βέβαια. Ο Αλέξης δε ξέρει καλά πως να παίξει το παιχνίδι ακόμα κι όταν είναι σε δύσκολη θέση. Στο αγωνιστικό όμως, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Διότι, δεν είναι βέβαιο τι θα δούμε και τι θα συμβεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Απόψε, ο στίβος μάχης είναι πολύ απαιτητικός και δεν σηκώνει λάθη.

Survivor 16/1 spoiler: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Διαβάστε ΕΔΩ ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία. Διότι, το οριστικό spoiler θα έρθει αργότερα.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα