Survivor highlights 13/3: Στα… μαχαίρια οι Κόκκινοι – Τρομερή νίκη για τους Μπλε!

Survivor highlights 13/3: Χαμός έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor, με πολλές… μάσκες να πέφτουν και τα… μαχαίρια να ακονίζονται.

Αρχικά είδαμε ότι η Χρύσα είχε ένα ατύχημα, αφού έπαθε αλλεργικό σοκ μετά από τσίμπημα, κάτι που συζητιέται στην μπλε ομάδα.

Την ίδια ώρα, αρχίζουν και βλέπουμε τις πρώτες κόντρες στη νέα

κόκκινη ομάδα, αφού ο Φάνης, αναφέρει ότι ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που επηρεάζεται πάρα πολύ εύκολο και δεν έχει δική του άποψη.

Ωστόσο λίγο πριν τον αγώνα και ενώ ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες, βλέπουμε ότι ο Φάνης για ακόμα μία φορά κάνει επίθεση στον Σταμάτη και οι εντάσεις ανεβαίνουν για τα καλά.

Survivor highlights 13/3: Τρομερή νίκη για τους Μπλε!

Οι δύο ομάδες μπήκαν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Η… μάχη ήταν πάρα πολύ σκληρή, αφού κανείς δεν ήθελε να βρεθεί πάλι σε θέση ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού.

Οι παίκτες θα έπρεπε να δώσουν τα πάντα, να έχουν καλή ισορροπία, αντοχή και φυσικά στο τέλος να βρουν τον στόχο με υπομονή.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι Μπλε είναι αυτοί που πανηγύρισαν, με τον Τζέιμς και τη Σταυρούλα να… καθαρίζουν τον αγώνα στο τέλος.

Τα πανηγύρια πολλά στους Μαχητές, που ακόμα και μετά τις αλλαγές βρίσκουν τα πατήματα τους και πάλι κυριαρχούν.

Survivor highlights 13/3: Πολλή συζήτηση και γκρίνια στο συμβούλιο!

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, το οποίο είχε πάρα πολλή συζήτηση, για το τι έχει αλλάξει και το πώς έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα.

Οι Μπλε αναφέρουν ότι κάτι βελτιώθηκε και το δέσιμο είναι πολύ καλύτερο μεταξύ τους, γι’ αυτό ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα.

Κάπου εκεί ήρθε και η ώρα της ψηφοφορίας, όπου όπως σας είχαμε αναφέρει η Άιρα βγαίνει υποψήφια και θα πρέπει να αγωνιστεί για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα