ΑΕΚ: Ολοι βλέπουν… μόνο τελικό

Η ΑΕΚ καλείται μία εβδομάδα μετά το πρώτο και… μοναδικό φιλικό της (ήττα με 1-2 από τον Ατρόμητο), να παίξει αύριο (21:00) στο ΟΑΚΑ ένα ματς για… τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλος της, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 2019/20 που φέτος πήρε μεγάλη «παράταση» για να φτάσει να διεξαχθεί τέλη Αυγούστου.

Στην ΑΕΚ

εδώ και 2-3 ημέρες τα άφησαν όλα πίσω τους. Μεταγραφές, αποχωρήσεις, πωλήσεις, επαφές και οτιδήποτε άλλο εκτός του μεγάλου και κρίσιμου αγώνα. Και όλοι μαζί ενωμένοι πάνε στον τελικό, με στόχο η ΑΕΚ αύριο βράδυ να είναι όπως πρέπει και συγκεντρωμένη για να κατακτήσει το τρόπαιο, ώστε να γεμίσει η τροπαιοθήκη της μετά το Πρωτάθλημα του 2018 και το Κύπελλο του 2016. Και σε αυτό τον δρόμο έδειξε να βαδίζει και ο Μάρκο Λιβάια που έκανε δηλώσεις στη συνδρομητική τηλεόραση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ. Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ δέχθηκε ερώτηση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2021) και ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως τώρα το μόνο που σκέφτεται αυτός και οι συμπαίκτες του είναι ο τελικός. Χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων ο Λιβάια για το συμβόλαιο του απαντώντας… ιδανικά για το μομέντουμ του τελικού «Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου. Αυτή τη στιγμή όπως και όλη η ομάδα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον τελικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Οταν περάσει αυτό το παιχνίδι, μετά θα έχουμε όλο το χρόνο για να μιλήσω με το club για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Τώρα υπάρχει μόνο ο τελικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λιβάια: «Για μένα τώρα υπάρχει μόνο ο τελικός!»

Χθες πριν από την έναρξή της προπόνησης, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο τελευταίο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα για να πάει η ΑΕΚ στο ματς… δίχως προβλήματα. Οι Κώστας Γαλανόπουλος, Πέταρ Καρακλάιτς και Γιάννης Ιατρούδης ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης και δεδομένα δεν υπολογίζονται όπως ο Σιμάνσκι και οι μεταγραφές του καλοκαιριού. Οι υπόλοιποι παίκτες –μεταξύ αυτών και ο Μίλος Ντέλετιτς- προπονήθηκαν κανονικά. Αρα και ο Σέρβος ακραίος επιθετικός είναι διαθέσιμος για τον τελικό αν τον χρειαστεί η Ενωση. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει προετοιμάσει την ομάδα του για τον μεγάλο τελικό και όπως δείχνει στις τελευταίες προπονήσεις δεν έχει κατασταλάξει σε κάποιο σύστημα. Και το 3-5-2 και το 4-3-3 είναι πιθανά για να τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αύριο βράδυ. Και αν για την επίθεση και τα χαφ τα… κουκιά είναι μετρημένα, για την άμυνα και δη τα στόπερ υπάρχουν ερωτηματικά. Δηλαδή ποιοί από τους Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα-Οικονόμου-Λάτσι θα είναι βασικοί είτε με τριάδα, είτε με δύο στόπερ στο ματς.

Με την περσινή φανέλα αύριο

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου, που αφορά άλλωστε την περσινή σεζόν, με τις περσινές εμφανίσεις για τελευταία φορά. Τις νέες εμφανίσεις από την Capelli θα τις δούμε τη νέα σεζόν και φυσικά στα ευρωπαϊκά ματς. Αρα από τις 12-13 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της Super League. Η παρουσίαση δε, θα γίνει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Επιπλέον και οι τρεις εμφανίσεις είναι καινούργιες και διαφορετικές από αυτές στις προηγούμενες σεζόν.

Το άρθρο ΑΕΚ: Ολοι βλέπουν… μόνο τελικό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα