Απίστευτα προκλητικός Ράμα: Έταξε Ελλάδα στους Αλβανούς και τους είπε πως κατά νόμο και έθιμο η Ελλάδα είναι και δική τους σήμερα

Τρέλα αυτο που έγινε με τον Έντι Ράμα στο Γαλάτσι. Όχι ότι ήρθε να μιλήσει σε Αλβανούς πολίτες, τους οποίους έφερε από την Αλβανία (σ.σ. ήρθαν στην Αθήνα 3.000 με πληρωμένα από τον Ράμα πούλμαν λέει η αλβανική αντιπολίτευση), αλλά επειδή κατηγόρησε την Ελλάδα και έταξε στο ακροατήριό του την… Ελλάδα.

Δείτε μερικά από όσα είπε ο προκλητικός Αλβανός πρωθυπουργός που έκανε προεκλογική συγκέντρωση χωρίς… εκλογές:

«Εσείς αδέρφια και αδελφές ήρθατε σε αυτό το αρχαίο λίκνο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού για να γλιτώσετε από τα ερείπια του κομμουνιστικού καθεστώτος και την κατάρα της ακραίας φτώχειας. Διασχίσατε τα βουνά. Κοιμήθηκες σε πάρκα, σε εκκλησίες, σε παγκάκια στους δρόμους. Τσάκισες την πλάτη σου με τις πιο δύσκολες δουλειές! Αντιμετώπισες κάθε είδους βάναυσες εκφράσεις της αλαζονείας του πλούσιου γείτονα προς τον φτωχό γείτονα. Έκανες δυο-τρεις δουλειές τη μέρα που δεν τελείωναν με το να απαλύνεις την πείνα με ένα πιάτο την ημέρα για να βάζεις στην άκρη τα λεφτά από δύο μη φαγωμένα γεύματα».

«Ζήσατε την ταπείνωση των μαύρων επιχειρήσεων σκόπα του τέλους του 20ου αιώνα όταν σας τράβηξαν από τα σπίτια σας με τα ρούχα σας τη νύχτα για να σας απελάσουν στην Αλβανία όπως σε μια νέα ταινία από μια πολύ παλιά εποχή της βίαιης εκτόπισης των προγόνων μας από τα σπίτια τους στη βόρεια Ελλάδα», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανοίγοντας το ψευτοθέμα των συνεργατών των Ναζί, Τσάμηδων.

«Πολλοί από εσάς αλλάξατε τα ονόματα που σας έδωσαν η μητέρα και ο πατέρας σας για να αποκτήσετε έγγραφα εργασίας και να γράψετε τα παιδιά σας στο σχολείο», είπε.

«Εσείς οι Αλβανοί της Ελλάδας είδατε παιδιά να πνίγονται στα δάκρυα γιατί ήταν τα καλύτερα στο σχολείο, αλλά δεν τους δόθηκε το δικαίωμα στην τελετή της σημαίας και το λάθος του παιδιού ήταν ότι ήρθε από τη φωλιά των δικέφαλων Αλβανών και δεν γεννήθηκε κάτω από το προστασία του λευκού σταυρού αλλά εδώ είσαι. Εσείς, οι Αλβανοί της Ελλάδας, ποτέ δεν παραδοθήκατε και θριαμβεύσατε γιατί είστε το αίμα και η ψυχή ενός έθνους που δεν είδε και δεν το έσκασε κάτω από αυτόν τον ουρανό, αλλά καμία δύναμη ή αδικία αυτού του κόσμου δεν μπορούσε να το αναιρέσει από προσώπου γης», συμπλήρωσε.

«Βήμα-βήμα βγήκατε από το σκοτάδι της επιβίωσης ως στιγματισμένοι κάτοικοι αυτής της χώρας στο φως της ζωής ως ισότιμοι πολίτες αυτής της χώρας, με τις αξίες σας για τη λέξη δεδομένη, τη δουλειά που έγινε, την ορθότητα απέναντι στον ξένο. Κατάφερες να σταματήσεις να είσαι ξένος σε αυτή τη χώρα. Έφτιαξες τη θέση σου στην ελληνική κοινωνία κερδίζοντας τον σεβασμό του εργοδότη σου, την εμπιστοσύνη του διπλανού σου και την αξιοπρέπεια ενός ελεύθερου ανθρώπου σε μια δημοκρατική χώρα. Ήρθες, πάλεψες, νίκησες! Και μην το ξεχνάς ποτέ. Κατά νόμο και έθιμο, η Ελλάδα είναι δική σου σήμερα όσο και στους ίδιους τους Έλληνες. Μαζί με τους Έλληνες, εσείς οι Αλβανοί είστε οι Ευρωπαίοι της Ελλάδας», είπε.

Διαβάστε περισσότερα παρόμοια θέματα στο geostratigika.gr

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκο Μητσοτάκη μη… μασάς με τον Ερντογάν – Τη μισή καούρα για τα εθνικά θέματα να δείξεις απ’ ότι για το γάμο ομοφυλόφιλων και είμαστε ΤΟΥΜΠΑΝΟ

Eurovision – Μαρίνα Σατι: Πήγε η δική μας η αγαθοβιόλα με wok agenda και «σας αγαπώ όλους» στη Σουηδία και οι χορευτές της έκαναν εξωτερική πολιτική υπέρ των θέσεων της Τουρκίας

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα