Απίστευτο πόσα λεφτά δίνει ο ΣΕΓΑΣ της Γερμανίας στην Άλικα Σμιτ

Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια του στίβου και κατά πολλούς πιο όμορφη αθλήτρια στον κόσμο, Άλικα Σμιτ, πέτυχε πρόσφατα την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρων.

Η «πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου», με πέντε εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και δύο εκατομμύρια στο Tik Tok,

όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Bild, έχει μισθό το μήνα από το γερμανικό αθλητικό ίδρυμα μόλις 700 ευρώ, με αποτέλεσμα όπως είπε να μην μπορεί να καλύψει τα έξοδα διαβίωσής της.

«Πριν από δύο μήνες έλαβα μια προσφορά από μια γνωστή μάρκα. Αλλά δεν ήμουν 100 τοις εκατό σίγουρη. Δεν νιώθω άνετα με αυτό. Αφορούσε σε έως και εξαψήφιο ποσό για μια εκστρατεία», τόνισε η ίδια, για την άρνησή της να έχει κάποιον χορηγό.

«Καταρχήν, πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους Γερμανούς αθλητές στίβου να ζήσουν από τον αθλητισμό», είπε.

«Προσωπικά, δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνο με αυτά τα ποσά (σ.σ. τα χρήματα από τα διεθνή μίτινγκ), γιατί έχουμε και έξοδα μετακίνησης καθώς και ξενοδοχείου, τα οποία δεν καλύπτονται πάντα», συμπλήρωσε.

«Οι περισσότεροι από εμάς σπουδάζουμε για να δημιουργήσουμε μια δεύτερη πηγή εισοδήματος ή ακόμα και να έχουμε δεύτερες μίνι δουλειές», κατέληξε.

πηγή: stivostime.gr

View this post on Instagram

A post shared by Alica Ѕchmidt | Track & Field (@alicasmd)

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Την ημέρα της Άλωσης της Πόλης διεκδικεί τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στην Αγιά Σοφία – Το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στο πρωτοσέλιδο του Sportime και προσπαθεί να πείσει ότι δεν είναι… γκαντέμης – Το θετικό ποιο ήταν;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα