Άρης – Παναθηναϊκός: Το παραδέχθηκε (και) η ΚΕΔ!

16:23 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Άρης – Παναθηναϊκός: «Δεν έχω δει χειρότερο πρώτο ημίχρονο από διαιτητή» είπε μεταξύ άλλων ο αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ! Δεν θα τον ξανά καλέσει η ΚΕΔ στην Ελλάδα.

Αστοχία «υλικού». Ο Αλεξάνταρ Στάβρεφ. Ο Σκοπιανός που… ντύθηκε διαιτητής για τις ανάγκες της αναμέτρησης Άρης – Παναθηναϊκός. Και όχι τίποτα άλλο. Δικαιώθηκε

και ο Γιάννης Αλαφούζος που δεν είδε με καλό μάτι τον συγκεκριμένο ορισμό, πριν ακόμα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο «Βικελίδης». Και εξαιτίας του προέκυψε και δεύτερη επιστολή της ΠΑΕ Άρης στην ΚΕΔ.

Διαιτητής «καρμανιόλα» ο Στάβρεφ. Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πέτυχε τίποτα. Και με δεμένα μάτια κάτι θα έβρισκε. Ο Φρόιντφελντ που είδε το παιχνίδι δεν πίστευε όσα έβλεπε.«Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία σε ένα ημίχρονο», ανέφερε μεταξύ άλλων στους συνεργάτες του ο Σουηδός αρχιδιαιτητής!

Μάλιστα τόσο ο ίδιος ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ, παραδέχθηκαν οτι η συγκεκριμένη επιλογή διαιτητή ήταν λάθος. «Ήταν λάθος επιλογή, δεν θα τον ξαναφέρουμε», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο, κάπως το μάζεψε το πράγμα ο ανεκδιήγητος ρέφερι και δεν είχαμε άλλα παρατράγουδα. Και εννοείται πως τον έσωσε κάπως το οτι το ματς δεν είχε την πολύ δύσκολη φάση.

Kαι να φανταστείτε οτι ο εν λόγω ρέφερι ήταν κάποτε στην κατηγορία elite developement της UEFA!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για διαιτησία εις βάρος του Παναθηναϊκού, με τα περισσότερα σφυρίγματα υπέρ του Άρη… #arispaopic.twitter.com/NEZzb1vTNs

— Sportime (@sportimegreece) April 7, 2024

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα