Δε χαλάνε οι φιλίες για μια τεσσάρα Ουνάι Εμέρι

00:37 4/5/2024 - Πηγή: Sportime

Δε χαλάνε οι φιλίες για μια τεσσάρα Ουνάι Εμέρι και αυτό έπρεπε να το ξέρεις – Τι να έκανε δηλαδή ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλιμπαρ.

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε την δουλειά του ή για την ακρίβεια, όπως και ο ίδιος ανέφερε, έκανε τη μισή δουλειά. Η άλλη μισή πρέπει να γίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την άλλη Πέμπτη.

Το 2-4 του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, μέσα στο Βίλα Παρκ, για το πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Conference League δεν

το περίμενε κανείς. Ούτε και ο Έμερι φυσικά.

Πλέον η Άστον Βίλα πρέπει να βάλει τρία γκολ στο Καραϊσκάκης για να προκριθεί και κυρίως να μην βάλει γκολ ο Ολυμπιακός.

Το σοκ για τον Έμερι ήταν μεγάλο. Φάνηκε κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου κάποιες στιγμές κοίταζε αποσβολωμένος τον αγωνιστικό χώρο μην πιστεύοντας αυτό που εμφάνισε ο καλός του φίλος και πατριωτάκι του, Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Δε χαλάνε οι φιλίες για μια τεσσάρα Ουνάι Εμέρι

Βάσκοι και οι δύο, φίλοι, με τα χωριά τους να απέχουν 80 χλμ το ένα από το άλλο. Τα λένε συχνά.

Όμως μετά το τέλος του αγώνα, ο Έμερι ούτε να δει δεν ήθελε τον Μεντιλίμπαρ. Με το… ζόρι του έδωσε το χέρι, με τα μάτια καρφωμένα αλλού.

Ο Μεντιλίμπαρ κύριος. Το βλέμμα ευθύ, προς τον Έμερι. Σαν να έψαχνε να δει στα ματιά τον συμπατριώτη του, για να του εξηγήσει πως είναι απλά ένα παιχνίδι. Όμως ο Έμερι το έφερε βαρέως.

Δεν χαλάνε οι φιλίες για μια τεσσάρα Ουνάι Εμέρι. Τί ήθελες να κάνει ο Μεντιλίμπαρ; Ούτως ή άλλως και εσύ στη ρεβάνς θα πας για την ανατροπή. Υποψιασμένος πια.

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα