e-Sportime (26/8): Ο ΠΑΟΚ φόρτωσε με τις μεταγραφές των Ακπομ, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ – Έτοιμος και για ευρωπαϊκή πρόκριση

e-Sportime (26/8): Ο ΠΑΟΚ έκανε τρεις μαζεμένες μεταγραφές με Άκπομ, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, γέμισε το ρόστερ του, ενώ παράλληλα πάει και για ευρωπαϊκή πρόκριση.

e-Sportime (26/8): Κάτι που είχαν ανάγκη να κάνουν οι κυπελλούχοι Ελλάδας αναφορικά με την ενίσχυση τους. Οι τρεις προσθήκες λύνουν αρκετά θέματα, με βάση και την επιθυμία του Λουτσέσκου. Κι όλα αυτά ενώ έχει και την μάχη με την Ριέκα για το Europa

Conference League.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την θάλασσα και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Ο Ολυμπιακός έχει και αυτός το ευρωπαϊκό του ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League. Είναι άνετος με το υπέρ του 3-0 από το πρώτο ματς. Αλλά δεν πρεπει να πιαστεί στον… ύπνο, όπως είπε και ο Μαρτίνς.

Ωστόσο ετοιμάζεται να κάνει και πολλές κινήσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Που έχουν να κάνουν με αποχωρήσεις, πωλήσεις, μεταγραφές. Διαβάστε στην ηλεκτρονική εφημερίδα όλα τα τελευταία νέα.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Επιτυχίες για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που στο e-Sportime έχουν ξεχωριστή θέση. Οι Τριανταφύλλου, Μιχαλεντζάκης πήραν χάλκινα μετάλλια. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Παράλληλα ολοκλήρωσε με τις προσθήκες των Λούντκβιστ, Βιτάλ.

Παρέα μας, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Η ΑΕΚ συζητάει με την Τορίνο για τον Φάλκε. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται εξελίξεις.

Κατεβάστε την e-Sportime 26-8-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

Κάντε ΕΔΩ την εγγραφή σας για να λαμβάνετε την ηλεκτρονική εφημερίδα!

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα