e-Sportime (30/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Όσο υπάρχει τσίπα, υπάρχει και δικαιοσύνη

e-Sportime (30/4): Μια απόφαση-ντροπή για τη δικαιοσύνη, προσβολή προς την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Η πυρκαγιά στο Μάτι κουκουλώθηκε.

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, τον Ιούλιο του 2018 προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό και οργή.

Όσο για το αίσθημα… δικαιοσύνης, μάλλον είναι στο ίδιο επίπεδο με το αίσθημα της τσίπας. Ανύπαρκτο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους 6 κατηγορούμενους, από τους συνολικά 21, αποφασίζοντας την ομόφωνη αθώωση των υπολοίπων 15 από όλες τις κατηγορίες. Στους καταδικασθέντες το δικαστήριο

επέβαλε τελικά ποινές από 3 έως 111 χρόνια, με εκτιτέα μόνο τα 5 έτη. Στη συνέχεια, έγινε ακόμα πιο προκλητική η απόφση. Όρισε, άκουσον-άκουσον, ότι οι ποινές μετατρέπονται σε χρηματικές (προς 10 ευρώ την ημέρα) με τα ποσά να κυμαίνονται γύρω στα 40.000 ευρώ στον καθένα.

Το Μάτι ξεχάστηκε και έρχονται και τα Τέμπη. Και το χειρότερο; Δεν θα ανοίξει ρουθούνι.

e-Sportime (30/4): Η σφήνα Ιμπόρα με Άστον Βίλα – Η σκούπα στον Παναθηναϊκό

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Ο Ιμπόρα που φαίνεται πως θα μπει σφήνα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Άστον ΒίλαΕπιχείρηση σκούπα στον Παναθηναϊκό άμεσα. Από που θα αρχίσει;Το λάθος που επαναλήφθηκε και στην Τούμπα και μπορεί να προκαλέσει εσωστρέφεια στην ΑΕΚΤο μισό πρωτάθλημα που σε περίπτωση κατάκτησης από την ΑΕΚ ανήκει το… μισό στον Άρη.

Μη χάσετε τις Στήλες «Κοράκι» και «Next Day Super League» με καυτά νέα και αφιερώματα για την 8η αγωνιστική των play-offs της Super League.

Μη χάσετε επίσης, BIG-5, στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ, αλλά και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (30/4/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα