Εχθές «ψεκασμένοι» – Σήμερα δικαιωμένοι: Η AstraZeneca παραδέχτηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid μπορεί να σκοτώσει!

14:08 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Τελικά εκείνοι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλούσε «ψεκασμένους», δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν απόλυτα. Η ελληνική κυβέρνηση χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο εμβολίασε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με ένα πειραματικό σκεύασμα που σήμερα αποδεικνύεται ότι προκαλεί θανατηφόρες θρομβώσεις και άλλες σοβαρότατες παρενέργειες.

Ο φαρμακευτικός κολοσσός AstraZeneca, παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε δικαστικά έγγραφα πως το εμβόλιο της κατά της Covid – 19 μπορεί να προκαλέσει – απειλητικές για τη ζωή

– παρενέργειες, όπως θρόμβους στο αίμα και χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

Να θυμηθούμε μόνο ότι οι «ειδικοί» που έκαναν παρέλαση στα ελληνικά κανάλια επί δύο χρόνια, έσκιζαν τα… πτυχία τους διαβεβαιώνοντας τον λαό ότι τα εν λόγω εμβόλια (και όλα τα πειραματικά σκευάσματα γενικώς) ήταν 100% ασφαλή και δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας. Οι λιγοστοί επιστήμονες που τόνιζαν ότι υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες που πρέπει να ερευνηθούν, απομονώθηκαν από το σύστημα και λοιδορήθηκαν, ενώ κάποιοι αντιμετώπισαν και δικαστικές διώξεις, όπως ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας.

Η παραδοχή – σοκ της AstraZeneca, άνοιξε διάπλατη την οδό για αγωγές εναντίον της, με την αιτιολογία ότι το εμβόλιο που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει τον θάνατο ή σφοδρές παρενέργειες σε πολλούς ανθρώπους. Ήδη στη Βρετανία, που είναι και η έδρα της φαρμακευτικής εταιρείας, 51 οικογένειες έχουν καταθέσει ομαδική αγωγή κατά της AstraZeneca. Ένας από τους καταγγέλλοντες ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη αφού εμφάνισε θρόμβο αίματος, εμποδίζοντάς τον να εργαστεί.

Ενώ η AstraZeneca αμφισβήτησε αυτούς τους ισχυρισμούς, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι το εμβόλιο μπορεί «σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να προκαλέσει TTS», ή Σύνδρομο Θρόμβωσης με Θρομβοπενία, που χαρακτηρίζεται από θρόμβους αίματος και χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων το 2021 είχε διεξάγει έρευνα για ανθρώπους που έλαβαν το AstraZeneca και πέθαναν από θρομβοεμβολικά επεισόδια, για να ανακοινώσει τελικά ότι «δεν υπήρχε καμιά ένδειξη ότι ο εμβολιασμός είχε αυτές τις συνέπειες». Τελικά η ίδια η AstraZeneca γκρέμισε το αφήγημα της ασφάλειας και αποδεικνύεται ότι πολλές κυβερνήσεις εμβολίασαν ανθρώπους με τον ίδιο τον θάνατό τους.

Στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε ότι το «καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο», επέβαλλε υποχρεωτικότητες και εκβίαζε ηλικιωμένους με πρόστιμα, αλλά και τους νέους για να μπορούν να πάνε στην καφετέρια και στο γυμναστήριο. Κάθε φωνή που μιλούσε για παρενέργειες χαρακτηριζόταν ως «αρνητής» από τα media της λίστας Πέτσα που είχαν αναλάβει να «πουλάνε» μια ψεύτικη ασφάλεια για τα σκευάσματα.

Εκατομμύρια Έλληνες εξέθεσαν τον οργανισμό τους σε χημικούς κινδύνους και ειδικά για τους νέους δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος, λόγω της χαμηλότατης θνησιμότητας του κορωνοϊού στις νέες ηλικίες. Κι όμως ακόμα και οι νέοι κάτω των 30 πιέστηκαν να πάρουν ένα αχρείαστο ρίσκο, για να μη διαταραχθεί το υγειονομικό αφήγημα που επέβαλλαν τα κέντρα εξουσίας. Αν γνώριζαν εξαρχής ότι το εμβόλιο που λαμβάνουν έχει – ακόμα και σπάνια πιθανότητα – να τους προκαλέσει θρόμβωση και θάνατο, πολλοί δεν θα το έκαναν. Όμως καμία αρχή δεν τους ενημέρωσε και κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη στην Ελλάδα, ούτε τότε – ούτε σήμερα.

Φυσικά αυτό το μέγα σκάνδαλο δεν αναδεικνύεται όπως θα έπρεπε από τα ελληνικά ΜΜΕ, δηλαδή σαν ένα υγειονομικό έγκλημα τεραστίων διαστάσεων. Και όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη σφυρίζει αδιάφορα γι’ αυτή τη μαζική εξαπάτηση των πολιτών.

Αλέξανδρος Ορφανίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα