Ελ Κααμπί : Πόσο ρόλο παίζει στην παραμονή του η οψιόν του Ολυμπιακού;

Πολλές είναι οι σειρήνες για τον Ελ Κααμπί. Ο Ολυμπιακός είναι θεωρητικά καλυμμένος για την παραμονή του 31χρονου Μαροκινού φορ. Από τη στιγμή που έχει δική του οψιόν για +1 χρόνο συμβολαίου με τεράστια αύξηση. Είναι όμως και πραγματικά καλυμμένος;

Θέμα των ημερών ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό. Δικαίως. Τι να πούμε

για τον άνθρωπο που έχει ξεπεράσει τα 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτόν που έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του Πειραιά με τα τέρματά του στο Conference League.

Από το Sportime διαβάσατε πρώτα για τις προσφορές πολλών εκατομμυρίων προς τον Ελ Κααμπί! Αλίμονο αν ο πρώτος σκόρερ στην 3η διοργάνωση της UEFA δεν έχει ένα σκασμό από ομάδες που να ερίζουν για την υπογραφή του. Ειδικά αν είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Εδώ είναι που υπάρχει ένα κενό στην πληροφόρηση και την ενημέρωση.

Τα δεδομένα για Ελ Κααμπί

Η πλευρά του Ελ Κααμπί αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος. Δεν είναι σαν το συμβόλαιο του Μπακαμπού, ο οποίος ήρθε για ένα χρόνο και βλέπουμε. Πραγματικά το… βλέπουμε ήταν έτσι ακριβώς. Στο τέλος δεν συνέχισε ο Κονγκολέζος επιθετικός στην ομάδα του Πειραιά.

Προκειμένου να μην την «πατήσει» ξανά, οι όροι έχει λογική να είναι διαφορετικοί. Περί τα 650.000 ευρώ είναι οι ετήσιες απολαβές του Ελ Κααμπί. Σχεδόν διπλάσιες οι αποδοχές του αν ο Ολυμπιακός ενεργοποιήσει μονομερώς την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Αν είναι έτσι ακριβώς τα δεδομένα. Διότι, οι ακριβείς όροι στο συμβόλαιο δεν είναι γνωστοί.

Είναι δεν είναι όμως, το θέμα πάει αλλού. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει στο ρόστερ του παίκτη δυσαρεστημένο ή ακόμα χειρότερο παίκτη που θα θεωρεί εαυτόν ρηγμένο στα χρήματα. Γι’ αυτό και θέλει να ανανεώσει με άλλους χρηματικούς όρους για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα