Γιατί έβαλε ο Αλμέιδα τον Πινέδα δεξί μπακ πάλι

Ο Ματίας Αλμέιδα χρεώνεται και δικαίως την κακή εικόνα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία. Ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που είχε μπροστά του ο προπονητής και δεν κατόρθωσε να το αξιοποίησει.

Το είπε και ο Πόνσε μετά το ματς. Πως στην προπόνηση τα είχαν δουλέψει όλα. Πως θα έκοβαν την ανάπτυξη του Ολυμπιακού, πως θα ανταποκρίνονταν στην πίεση. Στο ματς όμως δε βγήκε τίποτα.

Έχει σηκώσει μπόλικη

σκόνη η αλλαγή που έκανε ο Αλμέιδα δεξιά στην άμυνα.

Έβγαλε τον Σιντιμπέ, που έπαιξε το τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ και ψάχνεται για επιστροφή στη Γαλλία. Η λέξη κακός είναι και μικρή για να περιγράψει αγωνιστικά το πώς στάθηκε σε αυτό το ντέρμπι. Κάποια στιγμή χάθηκε στο κέντρο σε ένα ανέβασμα και πρέπει να άλλαξαν δύο φάσεις για να επιστρέψει.

Ο Ελίασον αναγκάστηκε να παίξει δεξί μπακ στην επίθεση που έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Αλμέιδα βάζει τον Πινέδα δεξιό μπακ. Και κατηγορείται πως έτσι άφησε γυμνό το κέντρο της Ένωσης και αυτό ήταν θετικό για τον αντίπαλο.

Πρώτα απ’ όλα οι Σιμάνσκι, Πινέδα δεν κατάφεραν να συνεργαστούν μπορεί και ποτέ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το κέντρο ήταν χαμένο από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ βρήκε 2-3 φορές χώρο από τον άξονα, επειδή ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και αποτέλεσμα ήταν οι μπαλιές στον Γκαρσία. Δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με τίποτα.

Ο Γιόνσον μάλιστα με την είσοδό του δεν έκανε κάτι φοβερό αλλά γέμισε το χώρο.

Επίσης, την κίνηση αυτή την έχει κάνει ξανά ο Αλμέιδα και του βγήκε. Η άλλη εναλλακτική ήταν ο Άμραμπατ.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα