Καταπέλτης ο Δημήτρης Νατσιός για Μητσοτάκη: «Τα νταηλίκια στο εσωτερικό έγιναν διπλωματικοί τεμενάδες στην Τουρκία»

Ο Δημήτρης Νατσιός ήταν καταπέλτης για ακόμα μια φορά από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗς αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που φανερώνουν την αδυναμία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αλλά και τα όσα φοβερά και τρομερά λένε και δε λένε τα ΜΜΕ.

Ο Δημήτρης Νατσιός αρχικά μίλησε για το δημογραφικό και στη συνέχεια έριξε στα σχοινιά την Κυβέρνηση για την εξωτερική της πολιτική. Και τα όσα

έκανε και δεν έκανε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τον Ερντογάν:

«Αγαπητές κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφές και αδελφοί μας. Με την Ανάσταση του Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού, «θανάτου εορτάζομεν  νέκρωσιν». Εύχομαι λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μου να μας αξιώσει η Παναγία να γιορτάσουμε και την ανάσταση του Έθνους μας. Μας το υπενθύμισαν όλα αυτά που είδαμε μετά την Ανάσταση.Τι είδαμε όμως αυτές τις μέρες που ακολούθησαν την Ανάσταση;

Είδαμε την πρόεδρο των Σκοπίων να αρνείται πεισματικά κατά την ορκωμοσία της να πει τη χώρα της «Βόρεια Μακεδονία», όπως επιβάλει η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και σας θυμίζω κύριε Γεωργιάδη (που αν δεν είστε εδώ θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω την απάντησή σας) πως μιλάμε για την ίδια Συμφωνία που όπως λέγατε θα την αλλάζατε στο άψε σβήσε.

«Εγώ δεν θα πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία» λέγατε κύριε Γεωργιάδη πριν από κάποιο καιρό ενώ σήμερα παρακαλάτε να μην χαλάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Ήταν τότε, μόλις το 2019 κύριε Γεωργιάδη, που  παρέα με τον σύντροφο σας Μάκη Βορίδη, στο Σύνταγμα, καταγγέλνατε  τη Συμφωνία των Πρεσπών ψαρεύοντας ψήφους» είπε αρχικά για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΙΚΗς τόνισε: «Και που φτάσαμε σήμερα; Η… «εθνοσωτήρια» κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να παρακαλάει τους Σκοπιανούς να τηρήσουν την επονείδιστη συμφωνία. Και τελικά… αντί να αλλάξει η συμφωνία αλλάξατε εσείς κύριε Γεωργιάδη.

Αλλά η κατρακύλα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει τέλος.

Τα νταηλίκια στο εσωτερικό έγιναν… διπλωματικοί τεμενάδες στην Τουρκία και τελικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, για το ζήτημα της Μονής της Χώρας στη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αρκέστηκε σε μερικές «αναιμικές» δηλώσεις χαρακτηρίζοντας τη βεβήλωση του Βυζαντινού μνημείου «αχρείαστη». Κύριε Μητσοτάκη δηλώσατε «στεναχωρημένος και δυσαρεστημένος» για το γεγονός ότι η Μονή της Χώρας θα λειτουργήσει πια ως τέμενος και ζητήσατε να μείνει προστατευόμενο… μουσείο.

Τι έγινε; Φοβηθήκατε να μιλήσετε για τον ελληνορθόδοξο χαρακτήρα της Μονής και αρκεστήκατε στον χαρακτηρισμό της ως «πολιτιστικό θησαυρό» που πρέπει να ανήκει σε όλους; Το ίδιο… στεναχωρημένος και δυσαρεστημένος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 2020 που πάρθηκε η τουρκική απόφαση να γίνει τέμενος η Μονή της Χώρας ή η στεναχώρια του κυρίου Μητσοτάκη άργησε τέσσερα χρόνια;»

Το ξεφτιλίκι με Ράμα 

Ο Δημήτρης Νατσιός στη συνέχεια της ομιλίας του μίλησε για όσα έγιναν με την αδιανόητη επίσκεψη του Ράμα στην Αθήνα: «Η αλήθεια είναι κύριε Μητσοτάκη πως η Τουρκία, η  Αλβανία και τα Σκόπια έχουν βρει πεδίο δόξης λαμπρό λόγω της ανθελληνικής κυβερνητικής πολιτικής σας και κάνουν ότι  θέλουν εκτός αλλά και εντός Ελλάδας.

Ούτε άπατρις διεθνιστής businessman να ήσασταν κύριε Μητσοτάκη εσείς και η κυβέρνησή σας.

Ακόμα έχω στο μυαλό μου τις τεμενάδες που έκανε ο κύριος Γεραπετρίτης στην τελευταία επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πατρίδα μας. Τέτοια υπόκλιση δεν έχει δει ο κύριος Ερντογάν ούτε από τον πλέον ένθερμο ψηφοφόρο του κόμματός του στην Τουρκία. Αλλά τι λέμε τώρα, εδώ ο τουρκόφιλος Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, διάλεξε να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα  την ημερομηνία συμπλήρωσης ενός έτους από την παράνομη σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη, χωρίς να έχουν.. εκλογές στην Αλβανία.

Αν δεν το καταλάβατε, στην καρδιά της Αθήνας ο Έντι Ράμα μετέφερε με πούλμαν από την Αλβανία πάνω από 3.000 χιλιάδες συμπατριώτες του για να τους μιλήσει στο Γαλάτσι. Διαβάστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αλβανία, ειδικά αυτά που ανήκουν στην αντιπολίτευση, να δείτε τι συνέβη.

Την ίδια ώρα και ενώ ακραία στοιχεία στην Αλβανία προωθούν όλο και πιο έντονα την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας»,  ο Έντι Ράμα έθεσε ζήτημα Τσαμουριάς, βάφτισε «Αλβανίδα» τη Μπουμπουλίνα και αποθεώθηκε με τον «ύμνο» των ουτσεκάδων».

Το ξύλο των Πακιστανών στη Μύκονο

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗς μίλησε και για όσα έγιναν με τους Πακιστανούς στη Μύκονο: «Και πάμε τώρα και στη Μύκονο.

Ξέρετε ότι 25 άτομα από το Πακιστάν συγκρούστηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία στη Μύκονο; Μάθατε τελικά γιατί… διαφωνούσαν; Γιατί τα… «πετσωμένα» Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα μίλησαν για… εργαζόμενους σε εστιατόρια της Μυκόνου.

Μήπως συγκρούστηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα επειδή δεν συμφώνησαν με τη λάντζα; Είναι κρίμα που χάθηκε μία ζωή ενός ανθρώπου και να ευχηθούμε συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του,  όμως μήπως τελικά μάθαμε αν πίσω από την σύγκρουση και το ραντεβού θανάτου κρύβονταν υποθέσεις ναρκωτικών;

Οι 25 Πακιστανοί κυρίες και κύριοι συνάδελφοι λέγεται πως ήταν λαθρομετανάστες και βρίσκονταν παράνομα στο νησί καθώς είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι Πακιστανοί άνηκαν σε συμμορία που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για προσέγγιση τουριστών με στόχο την πώληση ναρκωτικών.

Τρομάζω στην ιδέα, αν στη Μύκονο έχει χαθεί κάθε έλεγχος τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε την παρανομία στη Μύκονο, σε ένα σχετικά μικρό νησί της Ελλάδας, πώς αλήθεια να σας πιστέψουν οι Έλληνες ότι θα ελέγξετε την παρανομία στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας;»

Το woke πανηγυράκι της Eurovision 

Στη συνέχεια, άστραψε και βρόντηξε για το κιτς και woke πανηγυράκι της Eurovision: «Και πάμε τώρα στο γουόκ πανηγυράκι της Eurovision που σιγά σιγά δείχνει τη σατανοκίνητη ατζέντα του. Τι; Υπερβολές;

Το είδατε το τραγούδι της Ιρλανδίας και την επίσημη «βάπτιση» της Ευρώπης στον Εωσφορισμό;

Πείτε μας αλήθεια και αυτό θέλω το ερώτημα να κατατεθεί επίσημα, πόσο στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο η Eurovision και η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή τη σχιζοφρένεια του γουοκισμού;  Γιατί πολύ φοβάμαι πως όλη η διαδικασία της συμμετοχής της χώρας σε αυτή την παράνοια μας έχει στοιχίσει πάνω από 500.000 ευρώ.

Θυμίζω στο σημείο αυτό τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη ότι «όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του, τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

Η Ευρώπη δυστυχώς βουλιάζει στα σκοτάδια του μεσαίωνα, στις δαιμονικές θρησκείες της αρχαιότητας και μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς βλέποντας αυτή την κατάσταση.  Ντράπηκα με αυτό που είδα, για να μην πω ΑΗΔΙΑΣΑ.

Βέβαια, εντύπωση προκαλεί που τον κύριο Μαρινάκη πείραξε η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι προς την εκπρόσωπο του Ισραήλ και δεν βρήκε να πει ούτε κουβέντα για τον Αλβανό πρωθυπουργό που ήρθε «κύριος» στην Αθήνα και έθεσε ζήτημα αλβανικής μειονότητας».

Το μπάζωμα της αλήθειας με τα εμβόλια

Ο Δημήτρης Νατσιός μίλησε και για το θέμα των εμβολίων: «Αλήθεια και μιας και μιλήσαμε για  ντροπή, υπάρχει κάποιος εκεί στην κυβέρνηση που να νιώθει πως έχει να πει μια μεγάλη συγγνώμη για το μπάζωμα της αλήθειας με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αν δεν το έχετε καταλάβει δώσατε σε μισό εκατομμύριο ανθρώπους ένα δυνητικά φονικό σκεύασμα ενώ γνωρίζατε ότι είναι προβληματικό.

Ήταν τέλη Μαΐου του 2021, όταν εν μέσω πανδημίας είχε σκάσει η βόμβα της παραίτησης του καθηγητή παθολογίας – ανοσολογίας, Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (ΕΦΑΡ) του ΕΟΦ. Η αιτία; Μέσω μιας επιστολής – όνειδος προς το υπουργείο Υγείας, ο καθηγητής έκανε λόγο για προσπάθειες ηθελημένης υποβάθμισης επιπλοκών του εμβολίου της AstraZeneca, αλλά και άλλων εμβολίων.

Ο κ. Βλαχογιαννόπουλος διαπίστωσε «εξοργιστική απροθυμία» του ΕΟΦ να γνωματεύσει ότι το εγκεφαλικό που υπέστη μια γυναίκα που πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών είχε πιθανή σύνδεση με τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Ο τότε υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις καταγγελίες του καθηγητή και «μπάζωσε» την υπόθεση με ψεύδη, οδηγώντας τον κόσμο σε υγειονομικά «Τέμπη» τεραστίων διαστάσεων.

Ο ίδιος ο Γκίγκας Μαγιορκίνης μάλιστα παραδέχτηκε ότι η επιτροπή εμβολιασμού «φόρτωσε» συνειδητά το προβληματικό σκεύασμα στους άνω των 60, σαν να ήταν επιτροπή «θεών» που αποφάσιζαν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Μιλάμε για ένα ασύλληπτο έγκλημα που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί ποτέ.

Χριστός ἀνέστη ἐκ νεκρῶν,

θανάτῳ θάνατον πατήσας,

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι,

ζωήν χαρισάμενος!

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές Ελληνίδες και Έλληνες.

Αναστήτω ο Θεός, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού».

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
δημητρης, βουλη, μμε, ανάσταση, ημών, σκοπια, συνταγμα, αθηνα, ελλαδα, συλληψεις, εκλογες, μυκονος, συλλυπητήρια, θεσσαλονικη, κιτς, eurovision, συμμετοχή, AstraZeneca, μαΐου, εοφ, κικιλιας, eurovision 2012, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, νεκρος συνταγμα, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, eurovision 2013, ημερομήνια, το θεμα, αλβανια, βημα, γυναικα, εγκεφαλικο, εοφ, θεμα, θρησκειες, ισραηλ, μμε, νησι, ξυλο, σχιζοφρενεια, το βημα, ωρα, αδυναμια, ανάσταση, ατζεντα, βομβα, βορεια, γεγονος, γινει, δυστυχως, δειτε, δηλωση, δηλωσεις, δειχνει, δωσει, ευρω, ειπε, υπαρχει, εμβολιο, εξοδα, ερντογαν, εστιατορια, ευρωπη, εχθροι, ζωη, ιδεα, ιδια, ημών, υποθεση, θεος, ιησου, εικονα, κυβερνηση, κυριε, κιτς, κρατικο, λαθρομεταναστες, λογο, μαΐου, μαχαιρια, μητσοτακης, μικρο, μπορειτε, μυαλο, ντροπη, ονειδος, ορκωμοσια, πακισταν, παμε, πεδιο, πεθανε, ραντεβου, συνεχεια, σειρα, συγκεντρωση, συλληψη, συμμετοχή, συλλυπητήρια, τουρκια, υπουργειο υγειας, φορα, χαθηκε, αλβανος, ανηκει, φοβαμαι πως, χωρα, υπουργειο, καρδια, κυριακου, μεινει, μια φορα, μυκονο, νοσοκομειο, πακιστανοι, πωληση, ροπαλα, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα