Καβάλα: Το Σάββατο ο αγιασμός

Καβάλα: Το Σάββατο (28/9) στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι «αργοναύτες» καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο αγιασμός εν όψει της νέας σεζόν θα τελεστεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα

1965 σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσίας σας, τον καθιερωμένο Αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20 που θα τελεστεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Η παρουσία σας θα αποτελέσει για όλους εμάς μεγάλη τιμή και χαρά και θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Σας ευχαριστούμε».

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάνε follow στο Sportime

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

The post Καβάλα: Το Σάββατο ο αγιασμός appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα