Κιλιάν Εμπαπέ: «Διαλύει» για πλάκα ακόμα ένα ρεκόρ – Αφήνει πίσω Μέσι, Λεβαντόφσκι, Πογκμπά!

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι για ακόμα μία φορά ο Κιλιάν Εμπαπέ, που όπως ξεκαθάρισε αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος, μετά από επτά χρόνια στην ομάδα του Παρισιού και πολλές μεταβολές στις σχέσεις του με τη διοίκηση πήρε τελικά την απόφαση να μείνει ελεύθερος.

Πολλοί πάλεψαν να του αλλάξουν τη γνώμη, αλλά έχοντας φτάσει στα 25 του, θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει το Champions League

και να ανταγωνιστεί τους καλύτερους.

Αυτή φαίνεται ότι θα είναι όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από τρία χρόνια που τον… κυνηγάει θα τον κάνει επιτέλους δικό της.

Σίγουρα θα μιλάμε για μία μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τη «Βασίλισσα» να δημιουργεί ένα ρόστερ που μπορεί να κυριαρχήσει στην επόμενη πενταετία σε όλες τις διοργανώσεις.

Μην ξεχνάμε ότι τη φετινή σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια, σκοράροντας 44 γκολ και δίνοντας 10 τελικές πάσες και είναι έτοιμος να πάει ένα… σκαλί παραπάνω.

Κιλιάν Εμπαπέ: Γράφει ιστορία η μεταγραφή αυτή!

Όπου και να πάει όμως τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ, θα διαλύσει ένα ρεκόρ για πλάκα, αφήνοντας πίσω τρομερούς παίκτες και φυσικά τον κορυφαίο όλων, τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, θα γίνει ο παίκτης που έχει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, αλλά θα πάρει ελεύθερη μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή ο Γάλλος κοστολογείται από το Transfermarkt στα 180 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η προηγούμενη μεγαλύτερη ελεύθερη μεταγραφή ήταν ο Μέσι που όταν είχε αξία 80 εκατομμύρια πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέχεια ακολουθούν παίκτες όπως ο Ντοναρούμα, ο Αλάμπα, ο Λεβαντόφσκι, ο Πογκμπά και άλλοι. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται και στη λίστα με τις ακριβότερες μεταγραφές όλων των εποχών, όταν το 2017 πήγε από τη Μονακό στην Παρί Σεν Ζερμέν για 180 εκατομμύρια, κάτι που τον τοποθετεί μόνο πίσω από τα 222 του Νεϊμάρ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιλιάν Εμπαπέ, Διαλύει, – Αφήνει, Μέσι Λεβαντόφσκι Πογκμπά,kilian ebape, dialyei, – afinei, mesi levantofski pogkba