Λαμία: Στα όριά τους οι παίκτες – Απείλησαν με απεργία!

Εδώ και καιρό η Λαμία μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Επί της ουσίας το επιβεβαίωσε αυτό και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε πρόσφατη τοποθέτησή του.

Συνοπτικά υποστήριξε πως η ενασχόλησή του με τα κοινά του τρώει τόσο χρόνο που για την ομάδα δεν μένει πολύς. Έβαλε και τη γνωστή κασέτα να παίξει περί αποχώρησης. Δηλώσεις όπως αυτή πάντα κάπου αποσκοπούν.

Δεν ήταν τυχαίο πάντως και το timing της επανεμφάνισής του. Γιατί για καιρό τον έψαχναν ακόμη και οι παίκτες! Το Sportime.gr αποκάλυψε τη στάση πληρωμών.

Ας

πάμε τώρα και στο επόμενο βήμα. Τη χρονιά που η Λαμία έφτασε έως τα πλέι οφ της Super League 1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα περίμενε να λειτουργούν όλα ρολόι στο εσωτερικό του κλαμπ. Τουναντίον, οι παίκτες απείλησαν με απεργία όταν έφτασαν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες!

Μόλις πήγε να γίνει πράξη όλο αυτό έπεσε το «μαρούλι». Και λίγο μετά ακολούθησε και η δημόσια τοποθέτηση του ιδιοκτήτη. Τυχαίο; Ο καθένας πιστεύει ό,τι επιθυμεί.

Το σίγουρο είναι πως επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας. Ακόμη δεν υπάρχει επόμενη μέρα προπονητικά με το Sportime.gr να έχει αποκαλύψει τις αρχικές επαφές των δύο πλευρών και την πρώτη διαφωνία. Υπήρξε σχετική επιβεβαίωση δια στόματος Παπαϊωάννου.

Πέρα από τον προπονητή, όμως, δεν υπάρχει γενικότερα σχεδιασμός έως τώρα. Το αποτέλεσμα είναι να εκδηλώνουν παίκτες τάσεις φυγής. Κάποια βασικά γρανάζια της φετινής πορείας δύσκολα θα παραμείνουν με την υπάρχουσα κατάσταση.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα