Μαρινάκης: Η αναφορά στον ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχαία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μια μέρα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ! Το X-RAY επιβεβαιώνεται!

Ο Ολυμπιακός έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την πρόκριση

του στον τελικό του Europa Conference League. Μέχρι την επόμενη και την κατάκτηση του τοπαίου. Με αφορμή το γεγονός οτι ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και στο γήπεδο της ΑΕΚ, o Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα αυτή, τονίζοντας οτι ο ίδιος θα παραχωρούσε μέχρι και… τη σουίτα του στο «Καραϊσκάκης».

«Θα θυμάστε όλοι ότι ενώ είχα μόλις αναλάβει τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2010 παραχώρησα το γήπεδο μας στην ΑΕΚ για να παίξει με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα play off του Europa League γιατί είχε προβλήματα το γήπεδό της (ΟΑΚΑ). Υπήρχαν αντιδράσεις τότε απο τους φιλάθλους μας αλλά τους εξήγησα το απλούστατο: Το κάνουμε για τον τόπο μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το συζητώ.

Το καλοκαίρι εμείς διοργανώσαμε έναν τελικό Super Cup στο Καραισκάκη για τον οποίο και εμείς ως Ολυμπιακός και η χώρα μας πήραμε συγχαρητήρια απο όλους. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει μεγάλους τελικούς!

Και θα ήταν χαρά μου αν αντί για την Μάντσεστερ Σίτι ή την Σεβίλλη ήταν μια ελληνική ομάδα, π.χ. ο ΠΑΟΚ. Με χαρα θα έδινα και τις σουίτες του γηπέδου και τη δική μου για να διευκολυνθεί η ελληνική ομάδα! Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τις υπερβολές για τον τελικό στο ΟΠΑΠ Αρένα».

Δεν ήταν τυχαία η αναφορά που έκανε ο Μαρινάκης στον ΠΑΟΚ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ. Τυχαία η αναφορά στην συγκεκριμένη ομάδα; Δύσκολο. Έρχεται μετά από όσα αποκάλυψε η στήλη «X-RAY Room» πριν από λίγες μέρες. Ο δίαυλος επικοινωνίας ΟλυμπιακούΠΑΟΚ έχει ανοίξει πλέον ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση, αν ο τελευταίος κατέβει στις εκλογές. Η τηλεφωνική επικοινωνία Μαρινάκη – Σαββίδη πριν από δύο εβδομάδες δεν επιβεβαιώνεται, αλλά οι δηλώσεις του Μαρινάκη άλλα δείχνουν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, ΠΑΟΚ,marinakis, paok