Ο ΠΑΟΚ, ο Φαμπιάνο και ο Σαββίδης που «κοντράρει»!

Ο Φαμπιάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, επαφή με τον ΠΑΟΚ έχει γίνει, αλλά ο Σαββίδης δεν έχει δώσει το ok!

Ο Φαμπιάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Γνωστό. Υπάρχει καπνός με ΠΑΟΚ. Επίσης γνωστό λόγω Sportime. O Bραζιλιάνος

δεν έχει μιλήσει με τον Άρη για ανανέωση του συμβολαίου του. Ακόμα και όταν η παρουσία του μάνατζερ του στη Θεσσαλονίκη, μεταφράστηκε εσφαλμένα από ορισμένους, οτι θα μιλήσει με τον Καρυπίδη. Δεν συνέβη. Και όσο ο Φαμπιάνο αξιώνει να διπλασιαστούν σχεδόν οι ετήσιες απολαβές του, δεν θα συμβεί και ποτέ!

650-700 χιλιάδες ευρώ δεν δίνει για κεντρικό αμυντικό ο Άρης. Εκεί μπαίνει στο «παιχνίδι» ο ΠΑΟΚ που μπορεί εύκολα να τον καλύψει οικονομικά. Και στον ΠΑΟΚ αρέσει ο Φαμπιάνο, στον Λουτσέσκου δηλαδή και ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε αν καλυφθεί οικονομικά να μείνει στην Θεσσαλονική και για προσωπικούς του λόγους.

Και αφού θέλουν και οι δύο, γιατί δεν έχει γίνει ο «γάμος»; Το αγκάθι ακούει στο όνομα του Σαββίδη. Το αφεντικό του δικεφάλου του βορρά, είναι διστακτικό. Όχι επειδή δεν αρέσει ποδοσφαιρικά ο Φαμπιάνο, αλλά επειδή παίζει στον συμπολίτη Άρη.

Για δικούς του λόγους, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν θέλει να πάρει παίκτη από τους «κιτρινόμαυρους». Εκεί φαίνεται πως κολλάει το θέμα και όχι στο οτι ο Φαμπιάνο σε λίγους μήνες γίνεται 32 χρονών!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα