Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο ο Ελ Αραμπί!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι από τους επιθετικός που έχει φέρει ο Ολυμπιακός και θα μείνει για πάντα στην ιστορία του.

Ο Μαροκινός έκανε πράγματα και θαύματα με την ομάδα της Stoiximan Super League, σπάζοντας ρεκόρ και γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα του… πάνω στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Συγκεκριμένα, από τότε που έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης», κατάφερε να αγωνιστεί

σε 207 παιχνίδια, έχοντας 89 γκολ και 24 τελικές πάσες.

Ενώ μέσα σε αυτά τα χρόνια, στέφθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας, μία φορά Κυπελλούχος, έκανε ευρωπαϊκές πορείες και βγήκε δύο φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Τον επόμενο Φεβρουάριο γίνεται 37 ετών! Κοινώς, δεν έχει καμία και κανέναν ανάγκη. Και όμως έριξε το «εγώ» του, ζητώντας να πάει να παίξει με τον Ολυμπιακό Β’ γιατί θέλει να πάρει παιχνίδια.

Έτσι όπως έχει φτιαχτεί φέτος ο Ολυμπιακός και με το στυλ που θέλει να παίζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Ελ Αραμπί δε χωράει στα πλάνα του Ισπανού και του το έχει ξεκαθαρίσει.

Πήγε λοιπόν στη δεύτερη ομάδα και όχι απλά δεν ήταν μπλαζέ, που με την ιστορία που είχε θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι, αλλά έκανε και τη διαφορά.

Ήταν αρκετά καλός απέναντι στο Διαγόρα και πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και τους τρεις βαθμούς για να αναρριχηθεί στη Super League 2.

Ποιο είναι όμως το καλύτερο; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, βάσει πληροφόρησης, θα κυνηγήσει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου να «αρπάξει» και άλλα παιχνίδια με το γκρουπ του Αριελ Ιμπαγάσα.

Ο λόγος; Δεν έχει να κάνει φυσικά με κάποια ενδεχόμενη επιστροφή στην πρώτη ομάδα όσο με την επόμενη μέρα του μια και ο Ελ Αραμπί θέλει να συνεχίσει να κλωτσάει το τόπι ακόμη και στα 37 του.

Οπότε, διαβλέπω «φιλικό» διαζύγιο τον επόμενο Ιανουάριο, αφού έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο, ειδικά για παίκτη τέτοιας ηλικίας που δεν αγωνίζεται κιόλας.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα