Ολυμπιακός: Και τώρα αποκλεισμός από την Ευρώπη και μετά απλά ΑΕΚ – Γίνεται;

Ολυμπιακός: Και τώρα αποκλεισμός από την Ευρώπη και μετά ΑΕΚ έτσι… απλά και το ερώτημα είναι γίνεται να πάρει αυτός ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα;

Πρώτοι οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να απαντήσουν στο παραπάνω ερώτημα. Γίνεται να πάρει ο Ολυμπιακός

το πρωτάθλημα;

Αν το πιστεύουν έχει καλώς. Αν δεν το πιστεύουν όμως, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τεράστιο.

Αν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν ενδιαφέρει τον φίλαθλο αν είσαι παίκτης δανεικός, παίκτης χωρίς νέο συμβόλαιο, παίκτης ακριβή ή φθηνή μεταγραφή, παίκτης με μικρό η μεγάλο συμβόλαιο, παίκτης που παίζεις πολύ, παίκτης που παίζεις λίγο.

Ολυμπιακός: Και τώρα αποκλεισμός από την Ευρώπη και μετά απλά ΑΕΚ – Γίνεται;

Αυτά πρέπει να ενδιαφέρουν τον αθλητικό διευθυντή μίας ομάδας. Τον φίλαθλο τον ενδιαφέρει να βλέπει τους παίκτες να προσπαθούν, να δίνουν το 100% και να πιστεύουν πως μπορούν και αξίζουν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Αν φορέσεις τη φανέλα του Ολυμπιακού και σου περάσει η σκέψη έστω και για λίγο «σιγά, δεν έγινε και τίποτα, ένα παιχνίδι είναι», τότε απλά δεν κάνεις γι αυτή την ομάδα.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να ακούγονται περίεργα, ειδικά για μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός για τους οπαδούς του είναι Θρύλος σε ύπνωση που μπορεί να κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει.

Όποιος το πιστεύει αυτό έχει καλώς. Όποιος δεν το πιστεύει, παίζει σε λάθος ομάδα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πρέπει να πάει στη Σερβία για να προκριθεί και πρέπει να παίξει στα επόμενα παιχνίδια του στα πλει οφ για να πάρει το πρωτάθλημα. Τα νικάει και το παίρνει. Έτσι απλά. Και προκρίνεται επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και γράφει ιστορία. Έτσι απλά. Αλλιώς δεν θα είχαμε ιστορικά παιχνίδια στην Ευρώπη και την Ελλάδα ούτε ομάδες θα έγραφαν ιστορία κάνοντας υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γιατί ήταν σίγουρο πως θα έρθει και η πρώτη γιούχα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν μιλιέται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από τις δύο βαριές ήττες στο Καραϊσκάκης

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα