Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις!

Με το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ολοκληρώνεται την Κυριακή (20:00) η φετινή σεζόν στη Super League. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία (ΠΑΟΚ 77, ΑΕΚ 75, Ολυμπιακός 73, Παναθηναϊκός

71) οι δύο «μονομάχοι» έχουν μεγάλο κίνητρο, αφού διεκδικούν την 3η θέση που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο στη νέα σεζόν. Ο ηττημένος θα έχει μια ακόμα ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός μέσω του τελικού Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός μέσω του τελικού στο Conference League.

Στον Παναθηναϊκό η νίκη είναι «μονόδρομος» για να οδηγηθεί στην 3η θέση και να εξασφαλίσει το μέλλον του στα ευρωπαϊκά σαλόνια τη νέα σεζόν. Η διοίκηση του «τριφυλλιού», μετά την ήττα (4-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προχώρησε σε νέο ηλεκτροσόκ στον πάγκο. Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν και υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν ορίστηκε ο Χρήστος Κόντης. Πρόκειται για τον βοηθό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος φιλοδοξεί να κάνει το 2/2 με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη για να σώσει τη σεζόν.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1:2.50 Χ:3.40 2:2.80

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη (2-0) κόντρα στην ΑΕΚ «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση και ουσιαστικά βολεύεται και με την ισοπαλία στη Λεωφόρο. Οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και μετράνε μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, η ψυχολογία τους μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference League είναι στο ζενίθ και αυτό καθρεπτίζεται και πάνω στο χορτάρι.

Φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί ήδη 5 φορές και το «τριφύλλι» έχει το πάνω χέρι. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες στη Super League (2-0, 1-3), ενώ το τρίτο ματς κατέληξε υπέρ τους (0-3) μετά τη διακοπή στο Φάληρο. Επίσης, οι δύο «αιώνιοι» συναντήθηκαν και στους «16» του Κυπέλλου. Εκεί και τα δύο παιχνίδια σταμάτησαν στην ισοπαλία (1-1, 0-0) και την πρόκριση την πήρε ο Παναθηναϊκός στα πέναλτι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα