Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι έλεγαν στον Ολυμπιακό για την απόλυση Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να συνεχίζουν με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο τους έως το φινάλε του πρωταθλήματος και του Κυπέλου.

Ο Χρήστος Κόντης λοιπόν θα είναι στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού τους δύο… τελικούς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και τον Άρη για το Κύπελο και την Ευρώπη.

Μία νίκη σε κάποιο

από τα δύο αυτά παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός θα έχει παρουσία στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν.

Πώς είδαν όμως στον Ολυμπιακό την απόλυση Φατίχ Τερίμ;

Οι «κόκκινοι» δεν… χάρηκαν ιδιαίτερα για το γεγονός πως δεν θα βρουν τον Τερίμ απέναντί τους, καθώς ο Τούρκος ήταν η μεγαλύτερη… αδυναμία του Παναθηναϊκού.

Οι κακές σχέσεις του Τερίμ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τα συνεχόμενα λάθη του στις επιλογές της ενδεκάδας των πρασίνων και η άσχημη διαχείριση των αγώνων του «τριφυλλιού» ήταν τα… δώρα που περίμεναν στον Πειραιά.

Πλέον με τον Κόντη, η λογική λέει πως θα ακολουθηθεί η οδός της κανονικότητας και σε ένα ντέρμπι που οι ερυθρόλευκοι παίζουν για τον στόχο της Ευρώπης ηδη από το ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να περιμένουν τη νίκη στον τελικό του Conference League (σ.σ. το ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες), αυτό θα κάνει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό κάπως πιο δύσκολα.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Χαρές και πανηγύρια στο Twitter για το τέλος του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Αυτός δικαιούται να φωνάζει

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα