Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Κόντη για τον Ολυμπιακό

Φινάλε στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:00, CS2) αναζητώντας τη νίκη που θα του δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως εάν επιστρέψουν στα τρίποντα, θα έχουν τερματίσει τρίτοι και κατ’ επέκταση θα έχουν σφραγίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Αντιθέτως, εάν δεν νικήσουν, τερματίζουν τέταρτοι και θα πρέπει να πάρουν το Κύπελλο

το Σάββατο (25/5). Εάν το χάσουν από τον Άρη, θα είναι εκτός Ευρώπης για τη νέα σεζόν.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ ο υπηρεσιακός Χρήστος Κόντης δεν κάνει πολλές αλλαγές. Αναμενόμενη είναι η ενδεκάδα που κατεβάζει. Διατηρεί τον Αράο στο πλάι του Γεντβάι, όπως και τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια.

Η τριάδα των Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτα παραμένει στα χαφ από τη στιγμή που ο Αράο έχει πάει πίσω. Κώτσιρας και Χουάνκαρ δεν βγαίνουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπερνάρ.

Ξανά βασικός ο Μαντσίνι, ενώ στην κορυφή είναι ο Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός, που σκόραρε στην Τούμπα και έχει λόγους να δυσαρεστεί με τον χρόνο συμμετοχής του, παίρνει φανέλα βασικού, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον Ιωαννίδη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάναρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Γερεμέγεφ.

Στον πάγκο μένουν οι Ντραγκόφσι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Ούγκο, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα