Παναθηναϊκός: Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ – Έλληνας και ο επόμενος!

Παναθηναϊκός: Μια δεδομένη και δύο ακόμα που είναι στο… δρόμο, οι προθήκες στο πράσινο ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς. Έλληνας και ο τρίτος.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έχει ήδη ανακοινωθεί  από τους πράσινους και το καλοκαίρι θα είναι στο Κορωπί. Η πρώτη κίνηση και η μόνη επίσημη που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ είναι η δεύτερη, προς επιβεβαίωση

του Sportime που αποκάλυψε οτι ο Παναθηναϊκός κάνοντας τη ρελάνς, ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του, προσφέροντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Η τρίτη επίσης σίγουρη καλοκαιρινή άφιξη στο πράσινο «στρατόπεδο» θα είναι ένας ακόμα Έλληνας. Ο Γιώργος Νίκας του Λεβαδειακού. Ο 24χρονος μέσος που ανακοινώθηκε στις καθυστερήσεις της περσινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έμεινε με τη μορφή δανεισμού στους Βοιωτούς, βοηθώντας στην επίτευξη του στόχου της… επιστροφής στα σαλόνια της Super League, αλλά η απόφαση έχει παρθεί και μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Λεβαδειακό, θα ετοιμάσει βαλίτσες για Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στο «τριφύλλι».

Με μοναδική εκκρεμότητα το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΛ το Σάββατο (11/5) ο Νίκας έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια των Βοιωτών, έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ, μετρώντας και δύο ασίστ, όντας αν και μέσος, ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα