Παναθηναϊκός: Με Τερίμ θα χάσει και το Κύπελλο και την Ευρώπη!

Ο Φατίχ Τερίμ απέτυχε και το Sportime είχε προβλέψει από πολύ νωρίς οτι πρωτάθλημα δεν θα πάρει, αλλά έχει και χειρότερα. Με τον Τούρκο… αλχημιστή ο Παναθηναϊκός μπορεί να χάσει και το Κύπελλο Ελλάδας και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Φατίχ Τερίμ αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

στο ματς με τον Άρη. Και όχι μόνο αυτός. Επεισόδιο με Ιωαννίδη στο πάρκινγκ, γιούχα και σε Βέρμπιτς – Σπόραρ έξω από τα αποδυτήρια.

Ο Τερίμ γιουχαρίστηκε πολύ πριν τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Έμμεσα, οταν σηκώθηκε για ζέσταμα ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος είναι στα αζήτητα με τον Τούρκο προπονητή. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αποθέωσε, αποδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Τερίμ που δεν τον «βλέπει». Το ίδιο ισχύει και με άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Τζούρισιτς.

Ο Τερίμ όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα για το οποίο ήρθε τα Χριστούγεννα, αλλά ο Παναθηναϊκός με τον Τούρκο στον πάγκο του κινδυνεύει να κλείσει την χρονιά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Να χάσει (και) το Κύπελλο από τον Άρη και το ευρωπαϊκό εισιτήριο αν βγει και 4ος στη Super League, κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό αφού στα δύο τελευταία παιχνίδια παίζει με ΠΑΟΚ στη Τούμπα και με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Είναι δεδομενο οτι ο δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά. Οσο πιο γρήγορα αποφασίσει να παραδεχθεί δημόσια το λάθος του ο Αλαφούζος και τον «στείλει» τόσο το καλύτερο για το club και για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη που αν και έχει βάλει έναν σκασμό λεφτά στον Παναθηναϊκό, αποδοκιμάζεται εντός και εκτός γηπέδου! Επίτευγμα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα