Παρί Σεν Ζερμέν: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ – Αυτά τα ονόματα «κυνηγάει»

Να κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την απώλεια του Κιλιάν Εμπαπέ από το ρόστερ της.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, είναι έτοιμη για πολλαπλές… βόμβες το φετινό καλοκαίρι αφού έχει δύο συγκεκριμένους σκοπούς.

Αρχικά, να ενισχύσει στην ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό για να πάει για το Champions League

με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο και φυσικά να αναθερμάνει τους οπαδούς της, που μετά το τέλος με τον Κιλιάν Εμπαπέ έχουν αρκετά θεματάκια.

Έτσι οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί και ήδη σύμφωνα με το Transfermarkt έχει δημιουργηθεί μία λίστα για τους παίκτες που θα προσεγγίσει.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ρίχνει πολύ χρήμα στην αγορά!

Όπως είναι λογικό, οι Άραβες ιδιοκτήτες των Γάλλων δεν έχουν θέμα με τα χρήματα και έχουν αποφασίσει να ρίξουν αρκετά στην αγορά.

Πρώτος στόχος είναι ο Βίκτορ Οσιμέν που κοστολογείται στα 110 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, που στα 22 του αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Από κει και πέρα, πάμε στον Λεάο που έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις με τη Μίλαν και ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πάντα πολύ ψηλά βρίσκεται η περίπτωση του Κβαραχτσέλια που και εκείνος πρέπει να δοκιμάσει στο top επίπεδο τις δυνατότητες του.

Ενώ παίζουν και οι περιπτώσεις των Ράσφορντ, Ολίσε, Σέσκο και Σάντσο. Φυσικά δε σημαίνει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα πάει για την απόκτηση μόνο ενός εξ αυτών, αλλά μπορεί να κυνηγήσει περισσότερες περιπτώσεις.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα