Πρωταθλητής Acosta Moto2 στη Μαλαισία αν…

Acosta Moto2 : Ο ηγέτης του πρωταθλήματος Moto2 με ένα άνετο προβάδισμα, ο Pedro Acosta θα μπορούσε να κερδίσει το στέμμα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Sepang.

top-nav" data-initialised="true">Πριν από τη μετάβασή του στο MotoGP , ο Pedro Acosta (KTM) έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο στο Moto2, οδηγώντας αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία των οδηγών με 63 βαθμούς μπροστά από τον Tony Arbolino

(Marc VDS Racing). Ο Ισπανός θα έχει επίσης μια πρώτη ευκαιρία να σφραγίσει την έκβαση του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο στη Sepang.

Ενώ οι 50 βαθμοί θα εξακολουθούν να διακυβεύονται μετά το Grand Prix της Μαλαισίας, είναι επιτακτική ανάγκη ο Arbolino να βάλει 13 βαθμούς στο μάτι του αντιπάλου του για να διατηρήσει το σασπένς μέχρι το Κατάρ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ακόστα χρειάζεται μόνο να τερματίσει στην πρώτη 4άδα για να στεφθεί.

Acosta Moto2  Αν το Νο. 37 αποτύχει, ο αντίπαλός του θα πρέπει να ανέβει στο βάθρο, διαφορετικά θα χαθεί και το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση τρίτης θέσης του Arbolino, ο Acosta θα πρέπει να γλιστρήσει στην πρώτη 13άδα για να πάρει τα χέρια του στο στέμμα, ενώ εάν ο οδηγός του Marc VDS τερματίσει δεύτερος, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι μέρος των πρώτων εννέα για να φτάσει στον τερματισμό. .

Σε περίπτωση νίκης του Arbolino, ο αγώνας τίτλου θα συνεχιστεί στο Κατάρ μόνο εάν ο Acosta χάσει το top 5. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αναβάτης της KTM έχει χάσει μόνο τέσσερις φορές το βάθρο αυτή τη σεζόν, η λειτουργία υπόσχεται να είναι περίπλοκη για τον Ιταλό.

Επομένως, όποιος συμμετάσχει στον Augusto Fernandez στο GASGAS Factory Racing Tech3 το 2024, έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτός θα ήταν ο δεύτερος τίτλος παγκοσμίου πρωταθλήματος για τον Acosta μετά από αυτόν που κέρδισε στο Moto3 το 2021. Συντονιστείτε αυτήν την Κυριακή στις 6:15 π.μ. για να παρακολουθήσετε τον αγώνα Moto2 του GP της Μαλαισίας.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος Moto2 εν όψει του Grand Prix της Μαλαισίας

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1 Βραζιλίας: Esteban Ocon αποκάλεσε τον Fernando Alonso «f***ing ηλίθιο»Συνεργείο μοτοσυκλετών Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια δίπλα σαςF1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώροΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα