Σάκης Αρναούτογλου: Έτσι θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες – Τι αλλάζει;

Τα όσα θα φέρει ο καιρός τις επόμενες μέρες μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, κάνοντας τις δικές του προγνώσεις.

Ο γνωστός μετεωρολόγος δεν εμφανίζεται όπως γνωρίζουμε πουθενά, μετά την απόφαση του να πολιτευτεί, ωστόσο δε σταματάει να ενημερώνει όσους τον ακολουθούν στα social media και τον εμπιστεύονται.

Έτσι, ο ίδιος θέλησε να κάνει ενημέρωση

για τα όσα θα δούμε τις επόμενες μέρες και πώς θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε:

«Οι θερμοκρασία στη χώρα έως και τις 18/5 με μια μόνο ματιά!

Καλές γενικά καιρικές συνθήκες αναμένονται τις επόμενες 6-7 ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με μπόρες-τοπικές καταιγίδες τα μεσημέρα – απογεύματα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά ημιορεινά έως και την Τετάρτη.

Οι βοριάδες στο Αιγαίο από την Δευτέρα θα εξασθενήσουν και μέχρι την Τετάρτη θα διατηρηθούν σχετικά εξασθενημένοι και στο Ιόνιο αλλά και στο Αιγαίο. Από την Πέμπτη υπάρχουν ενδείξεις για στροφή και ενίσχυση των νοτιάδων στην περιοχή του Ιονίου.

Η θερμοκρασία σε μικρά σκαμπανεβάσματα έως την ερχόμενη Τετάρτη, θα πρέπει να σημειώσει κάποια άνοδο προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας κυρίως στα δυτικά και νότια (Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο μετεώγραμμα). Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση!

Καλο Σαβ/κύριακο. Να είστε καλά! Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Σάκης Αρναούτογλου: Δείτε το ποστάρισμα του!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα