Τελικός Κυπέλλου: Φραπάρ και ψάχνουμε τον 4ο!

Τελικός Κυπέλλου: Η Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει το ΠαναθηναϊκόςΆρης. Αυτοπροτείνονται οι Έλληνες για να πάνε 4οι!

Η Στεφανί Φραπάρ θα είναι ο άνθρωπος που θα σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Σε άδειες εξέδρες και μεταξύ συγγενών… 1ου βαθμού, αφού οι 30 προσκλήσεις που

θα πάρει ο κάθε φιναλίστ δεν φτάνουν ούτε για τους εκτός αποστολής!

Η Γαλλίδα που ήταν «σειρά» του μέλους της ΚΕΔ, Ελένης Λαμπαδαρίου στην UEFA, δεν έχει να παίξει κάποιο παιχνίδι εκείνη την περίοδο και έχει απαντήσει θετικά και οριστικά πλέον, μετά και τις αλλαγές στις ημερομηνίες που θα διεξαγόταν ο τελικός Κυπέλλου. Οπότε τον πρώτο (διαιτητή) τον βρήκαμε και ψάχνουμε τον 4ο.

Μαθαινουμε οτι τα τηλέφωνα για αυτοπροτάσεις είναι πολλά από διεθνείς διαιτητές, Έλληνες εννοείται. Τα τελευταία έξι χρόνια που έρχονται ξένοι, μόνο τα τέσσερα υπήρχε Έλληνας 4ος. Πέρσι ο Ευαγγέλου, πρόπερσι ο Μανούχος, το 2021 ο Καραντώνης και την πρώτη φορά με Μπορμπαλάν, ο Σιδηρόπουλος.

Ποιοι διεθνείς δεν έχουν μπει καθόλου. Ο πιο «παλιός» Παπαπέτρου, οι Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτιάς και ο «νέος» Βεργέτης. Ο Παπαδοπουλος ήταν 4ος στο ΆρηςΠΑΟΚ, ο Βεργέτης είναι «φρέσκος», ο Φωτιάς δύσκολο, ποιοι μένουν; Παπαπέτρου ή Διαμαντόπουλος. Αφού η ΚΕΔ έχει αποφασίσει να πάει κάποιος που δεν έχει ξαναπάει σε τελικό Κυπέλλου.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα