Τι σκέφτεται ο Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη – Πιθανό Γκαρσία με Αραούχο

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα πρέπει να πάει στο Καραϊσκάκη και να κερδίσει. Δεν μπορεί να σκέφτονται τίποτα άλλο ο προπονητής και οι παίκτες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Για να μην τους ενδιαφέρει και τι θα γίνει στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Δύσκολο task για κάθε ομάδα να κερδίσει τον Ολυμπιακό

στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός που δε θα έχει το άγχος κατάκτησης της Super League. Αλλά στόχο θα έχει. Η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι λίγο πράγμα. Ειδικά το να μην.

Ο Αλμέιδα είχε μπροστά του πάνω από δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Το αν θα κερδίσει ή όχι είναι άλλο πράγμα. Η ΑΕΚ όμως θα πρέπει να βγάλει ένταση στο παιχνίδι της. Δε γίνεται να μην το κάνει στα δύο τελευταία ματς της στη σεζόν.

Η 11άδα δεν είναι απλό πράγμα. Ο Αλμέιδα έχει αρκετά να δει πριν την πρώτη σέντρα. Ο Στάνκοβιτς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Ο Σιντιμπέ μέγα φαβορί για δεξιά, δύσκολο να παίξει εκεί ο Πινέδα. Ο Ρότα τιμωρημένος λόγω καρτών. Ο Κάλενς φαβορί να είναι δίπλα στον Βίντα. Χατζισαφί αριστερά.

Σιμάνσκι, Γιόνσον στα χαφ με Πινέδα αριστερά και Ελίασον δεξιά αυτό που φαίνεται για τη μεσαία γραμμή και τις πτέρυγες. Φυσικά Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς διεκδικούν θέση. Για την κορυφή ο Σέρχιο Αραούχο μετά το σπουδαίο ματς που έκανε με τον Παναθηναϊκό και ο Λιβάι Γκαρσία δείχνουν να είναι οι επιλογές.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα