Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος απογυμνώνεται μπροστά στους φίλους του!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Πολλές εξελίξεις που λίγοι περιμένουν θα δούμε στη σειρά «Το Ναυάγιο», που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

Το «Μεγάλο Κανάλι» έκανε διάνα με τη γνωστή σειρά, που έχει αρχίσει να… χτίζει το δικό της κοινό από την πρώτη μέρα προβολής της.

Έτσι οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πως τη συνέχεια της. Σε αυτή θα δούμε ότι η Ειρήνη έχει στα χέρια της το ημερολόγιο της Κλαίρης και ανακαλύπτει πάρα πολλά.

Υπάρχουν μέσα τα μυστικά του γάμου της με τον Ιπποκράτη, ενώ ο ίδιος καταλαβαίνει ότι πλέον δεν υπάρχει η εικόνα του Αγίου Νικολάου στο γραφείο του και κάποιος την έχει κλέψει.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αποκαλύπτονται τα πάντα για τον Πέτρο!

Την ίδια στιγμή, ο παπάς και η παπαδιά βάζουν τηλέφωνο στο σπίτι τους και περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν τον Πέτρο.

Ο Όθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη.

Τέλος, ο Πέτρος δίνει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στη Χριστίνα για να την κρύψει, όμως για κακή του τύχη η εικόνα πέφτει στα χέρια του Άγγελου. Η στιγμή της αποκάλυψης της μυστικής ζωής του Πέτρου στους φίλους τους, έφτασε.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Μάκης βάζει τέλος στη Λίνα

Survivor 12/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέτρος,petros