Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος Μάκης και Λίνα – Αυτή τους χωρίζει

18:22 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Μία άσχημη εξέλιξη θα έχει το Ναυάγιο για τον Μάκη και τη Λίνα στα επόμενα επεισόδια καθώς μία γυναίκα θα καταφέρει να τους χωρίσει.

Η σειρά που σαρώνει τα νούμερα στην τηλεθέαση στο Mega συνεχίζεται καθηλωτική με νέο επεισόδιο μετά τις διακοπές του Πάσχα κορυφώνοντας την αγωνία.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Μάκης και η Λίνα λόγω της Μαρίας

Από την πρώτη  στιγμή ο Δημήτρης δείχνει πως δε θα επιτρέψει στις κόρες του να πάρουν έναν άντρα τον οποίο δεν εγκρίνουν

αυτός και η Πολυξένη. Η επιθυμία των γονιών της Λίνας για τον Μάκη θα γίνει πραγματικότητα μετά την άφιξη του Όθωνα στη ζωή της Λίνας.

Ο Δημήτρης γνωρίζοντας τον Όθωνα τον προτρέπει να βγει με την κόρη του. Εκείνος της ζητάει να πάνε μαζί στο θέατρο. Η Λίνα δε λέει τίποτα στον Μάκη όμως  εκείνος βλέπει τα εισιτήρια στο σπίτι της και οι δυο τους καβγαδίζουν. Εκείνη αρνείται ότι τρέχει το οτιδήποτε μεταξύ τους.

Λίγο αργότερα η Μαρία θα είναι αυτή που θα σπρώξει τον Μάκη στα άκρα. Καθώς ούτε αυτή θέλει τη Λίνα για νύφη, όταν μαθαίνει πως προξενεύουν τον Όθωνα στη Λίνα λέει τα πάντα στον γιο της. Ο Μάκης αρχικά δεν πιστεύει πως έχει πράγματι μπει κάποιος τρίτος στη ζωή της Λίνας μέχρι τη στιγμή που βλέπει τον Όθωνα να φεύγει από το σπίτι της…

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Βάσω πιάνει στα πράσα Άγγελο με Ευγενία

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια και ο Τάσος πουλάνε τη Δεσποινιώ σε δουλεμπόρους

Survivor 1-5: Τέλος το Survivor για την Ασημίνα; – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα