Τουρκία: Αδιανόητο δημοσίευμα από τους Times – Ετοιμάζει μυστική βάση στη χώρα η Χαμάς!

Μία πραγματικά τρομακτική είδηση μεταφέρουν οι Times, που αναφέρουν ότι η Χαμάς σχεδιάζει να δημιουργήσει στην Τουρκία μία μυστική βάση.

Συγκεκριμένα, με αυτόν τον τρόπο θέλει να συντονίσει επιθέσεις εναντίον ισραηλινών στόχων σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των μελών του ΝΑΤΟ.

Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν γνωστές από έγγραφο που εντόπισαν οι Ισραηλινές Ενοπλες Δυνάμεις (IDF) στη Γάζα.

Ξεκάθαρος στόχος της Χαμάς

είναι να μπορέσει να δημιουργήσει γενικά βάσεις σε αρκετές τοποθεσίες, προκειμένου να ενισχυθεί και να κάνει από εκεί τις επιθέσεις της, όπου κρίνουν τα μεγάλα… κεφάλια.

Τουρκία: Τι αναφέρει το έγγραφο!

Πιο αναλυτικά το σχέδιο που περιγράφεται στο έγγραφο που βρέθηκε, αναφέρει ότι υπάρχει ένα τριετές πλάνο, με πολλές δολοφονίες να είναι προγραμματισμένες.

Στόχοι είναι αξιωματικοί και διοικητές στη Μοσάντ, αλλά και Ισραηλινοί με επιρροή, για να φέρουν πάρα πολλά προβλήματα στο Ισραήλ.

Φυσικά υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για το πώς θα φτιαχτεί η βάση στην Τουρκία, ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της και φυσικά το πώς ακριβώς θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά.

Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ ανησυχητικό νέο, με την Ελλάδα να βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε όλες αυτές τις εξελίξεις και θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη για όλα.

Το πιο προβληματικό, είναι ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει εκφράσει απερίφραστα τη στήριξή του στη Χαμάς, πράγμα που έκανε τόσο κατά τη συνάντησή του με τον εκ των ηγετών του ένοπλου παλαιστινιακού κινήματος Ισμαΐλ Χανίγια όσο και τη Δευτέρα στις κοινές δηλώσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Άγκυρα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτή η στήριξη, ήταν και ο λόγος της αναβολής του ταξιδιού του Τούρκου προέδρου στις ΗΠΑ.

Πηγή: Geostratigika.gr

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα